Hilal-nil Kızlar 25 haftadan sonra cinsiyet değişen var mı ? Arkadaşıma detaylı usg de kız kesin dediler 30 haftada erkek olduğunu söylemişler bu durumu yaşayan var mı ? Ben bir korktum çünkü en çok yanılma kız olarak belirlenen gebelerde oluyormuş .
yeni_anne2 Hilal-nil bana da 15 de kız dedi 2 hafta sonra girecem detaylıya hayırlısı olsun inşallah ama son zamanlarda çok goruyorum bu durumu bilmiyorum
Feyzanurguc Hilal-nil bana da 16. Haftadan 29 a kadar erkek dediler ve detaylıya falan da girmiştim ama 29 da kız dediler 2 farklı doktora daha gittim kız olduğu kesinleşti
Hilal-nil Feyzanurguc bana da kız dediler şu an 25 haftadayız detaylıya girdim bir kaç gün önce kız dediler sonra bir sürü alışveriş yaptım böyle bir şey de arkadaşımın başına gelince korktum keşke hepsini pembe almasaydım
Hilal-nil Fatmauzun_ bende 25 haftadayım tam ama olay yakın arkadaşımın başına gelince bir tereddüt ettim
Feyzanurguc Hilal-nil ben kızımda da unisex almıştım bunda da öyşe aldım sadece 2 tane mavili takım almıştım onlar da pek önemli deüil evde giydiririm
duygu2811 Hilal-nil cinsiyetini öğrendiğimiz günden bugüne her kontrolde kız dedi doktor şuan 23+6 dayım Salı günü detaylı ultrasona gireceğim umarım böyle birşey yaşamam çünkü tüm alışverişi yaptık neredeyse 🙈🙈
Wolf13 Hilal-nil ben anlamıyorum, cinsiyette nasıl yanılma oluyor. 12 14 haftaliktu detaylı ultrasonda yahut renkli görüntüde pipi yada kız bebeğinin cinsiyetini fark edemiyorlarmi. Cinsiyette yanılma olmaz iyi bir doktor cinsiyet’te yanılmaz yanilmamalari lazım ya
Hilal-nil Wolf13 benim bi arkadaşıma 30 haftaya kadar kız dediler 30 dan sonra erkek olacaklar demişler pipisini görmüşler her şeyide hazırdı bebişin
teacherandmom_ Wolf13 Katılıyorum size, ultrason makinesi ile değil de hesap makinesiyle mi bakıyorlar napıyorlar. Artık biz bile burdan gör gör anlar olduk. Doktorların böyle ileri haftalarda yanılması çok ilginç
Wolf13 Hilal-nil saçmalık bence gerçekten , pipiyi fark edemeyen doktor ne bileyim, oğlumda 11 12 haftalık ti pipisi belli oldu anlamıştı yani pipi sonuçta bariz belli olan bir organ. Hatta ben doktoruma sormuştum kesin mi degisirmi diye dedi cinsiyette degisiklik olmaz ben net birşey söylersem değişmez demişti . Bence doktora bağlı bu yani
Wolf13 Hilal-nil kordon belli oluyor , kordon olunca ultrason görüntüsünde kırmızı yahut mavi gibi bir renk oluyor ordan anlaşılıyor kordon olup olmadığını