Melek3675 Zelis0765 özelde doğum yaptım iyiki de yaptım o kadar iyi geçti ki 8 saat sancı çektim devlet 8 saat benim nazımı çekmezdi 😀
Birminik1 Zelis0765 devlette iyi bi doktor bulunca dogumumu orda yapmaya karar verdim, eger memnun kalmasaydim ozele giderdimm
Kocamanailem_ Maddi durumunuz yeterliyse kesinlikle özel . İlkini özelde takipliydim. Şimdiki hamileliğimde devlete gidiyorum. Muhatap bulamamak , işlerin sürekli uzaması filan çok can sıkıcı.
Beybiik Zelis0765 sezeryan icin önerim özel ilkini özelde oldum çok rahat geçti. Ama şu an devlette olucam yine sezeryan eğer maddi durumunuz el veriyorsa özel derim. Normal doğum ise devleti asla onermiyolar
Busrabusra87 Yaşadığınız şehrin devlet hastanesine bağlı aslında 9 yıl önce kızımı özelde doğum yaptım o zaman devlet çok kötüydü şimdi hastane yeni bina yapıldı sadece kadın ve çocuk için tertemiz ve doktorlar ebeler hemşireler çok ii onun için devlette yapmayı düşünüyorum muayene içinde hep devlete gittim bu arada Uşak üniversitesi eğitim araştırma hastanesinden bahsediyorum
sacmalamakizim Zelis0765 Bu doktordan doktora değişiyor, ben hem özele hem devlete gidiyorum, devletteki doktorumdan memnunum ilgileniyor bilgi veriyor, ultrasonda veriyor diğer doktorlar bana vermemişti.
12betul Zelis0765 bilen bilirAdana Marşa hastanesini 12 sene önce orada doğum yaptım ilk kızımı o kadar güzel di ki ilgi alaka bende 8 saat sancı çektim ebem o kadar iyiydi ki hadi gülüm. Hadi bebeğim özel gibiydi herşeyim . Ki genelde herkes orada kötü hikayelerinden bahseder ben tam tersi 2 sene sonra ikinci kızım için gittim doktorum Salih bey çok iyiydi ama ebem tecrübesiz panikti Allah onu bildiği gibi yapsın .. şimdi sana devlet özel diyemem tamamen şans işi rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah ama tabi özele para verdiğim için gözüne de bakıyorlar Ama kötü olan her yerde kötğ
canmyavrum 1.hamileliğim özelde oldu iyikide özelde olmuş şuan 2.ye hamileyim birincidede aylık kontrollerimi devlete gittim hep çünkü muayene ücretleri pahalı.hala daha çok pahalı. Devlete gittigimde her zaman aynı dr a randevu bulmak imkansız gibi istanbulda yaşıyorum.dogum oldugu zamnda acilde hangi dr nöbetçiyse dogumu o yaptırıypr kendimi bilmedigim drla karsı karsıya gelince asla rahat hissetmem.Oyüzden 2. Dogumuda özelde düşünüyorum durumumuz normal gerekirse ailemden destek alırım yinede özelde doğurmak isterim çünkü o parayı ömrümüzde ne kadar kullanacz ki dogum hep olan birsey degil varsın gitsin varsın borca girelim varsın birkaç ay dişimizi sıkalım ama saglıklı bir dogumum olsun inşallah🤲
aycaozkann canmyavrum bence özeli devleti yok. Rabbim karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın. Özelde de çok kötü durumlar yaşayan arkadaşlarım var. Bide ne kadar para veriyoruz. Özel de ağrılamız azalmıyor. O yüzden ben devlet hastanesine daha çok güveniyorum. Herhangi bi aksilikte en azından para vermiyoruz diye düşünüyorum. Hep dua ediyorum rabbim karşıma merhametli hayırlı insanlar çıkarsın diye. Hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip olsun inşallah 🌸
Bengo Zelis0765 valla devlettekiler bile özel diyor doktorun kendisi dedi burda ne işin var durumun varsa git özele diye
AnayimBenAna_ Zelis0765 maddi durum varsa özel yoksa kendimi sıkıntıya sokacaksam özele gitmeninde çok anlamı yok bence.
Melike1001 Zelis0765 devlette doğum yapacağım çünkü Allah göstermesin aksi bişey olursa bebek yoğun bakım ünitesi yakınımda özelde vs yok ya da az sayı da iki üç tane ondan dolayı Bi de tanıdık vasıtası ile devlete gidiyorum