Zakine ben bavul yaptım sonuçta araba tasiyor bavulu herşeye erişimim kolay çantaya üst üste sığdırmaya çalışıp orda sancı çekerken eşya aramaya çalışmaktansa iyidir bence ki zaten 1 çanta hayatta yetmez bence evet biraz fazla eşya alıyoruz ama oda risklerden dolayı herkes 1 gün yatmıyor ya da 24 saat sancı çekenlerde var hastanede duş alabiliyorsun kıyafet değiştirebiliyorsun herşey olabiliyor. Ben 2 pijama takımı biri kısa kollu biri uzun kollu bir gecelik bir sabahlık 3 tane kilod 1 tane emzirme sütyeni atlet depend mesane pedi hijyenik ped göğüs pedi göğüs kremi gümüş kapak vücut havlusu peçete islak mendil ince ve kalın çorap koydum kendim için bebek içinse 1 tane hemşireye verilecek takım battaniye 3 tane yedek kıyafet 1ince 1 kalın battaniye pişik kremi, bez, alt açma örtüsü, kaşık biberon, temizleme pamuğu Islak mendil aldım ekstra olarak süt sağma pompası belki bebek tutamaz ememez yada direk sütün gelmez diş fırçası tarak vs de aldım fotoğraf çekilirken yüzümü toparlayayım diye birkaç makyaj malzemesi de götürcem lohusa tacı, duşta giymeye, hastanede yürürken giymeye terlik goturebilirsiniz yani birazda sizin rahatlık anlayışınızda önemli ben atistirmalik bir şeylerde götürmeyi planliyorum çünkü kaç saat sancı cekicem belli değil hatta kahvede götürülen sezeryan riski için baya detaylı yazdım ama umarım işine yarar