Aylnn Kızlar 34+4 haftalığım 2 gündür aralıklı olarak şiddetli kasık ağrım oluyor sağ tarafımda üstüne zor basıyorum ayağımın böyle olan varmı neyden kaynaklanabilir?
Yildiz20 Aylnn Bende 35+4 hamileyim benimde kasıklarima sanki biri günde 2 yada 3 kez igne yapiyor gibi bi his oluyor, senin sikayetin bu haftaya gore normal duruyor ama genede doktoruna danis istersen canim
Smye Aylnn siyatik sinire baskı yapıyormuş bende sağ tarafa sırtını popoyu yaslıyor sola basamıyorum resmen topallayınca daha iyiyim resmn
Aayseakdag Ayni sey bende de oluyor bir haftadir. Sag bacagimin tam basladigi noktaya ara ara sanki bicak saplaniyor ve canimi cok yakıyor
Kubrauzunnnn Aayseakdag benimde sağ tarafimin üstüne basamadigim zamanlarim oluyor genelde yorulunca oluyor sanki ben yazmışım gibi oldum yazıyı aynı şikayet bende de var kalsiyum eksikliği mi dedim baktirdim ama sıkıntı yok dediler şimdi yine bı ağrı var ama dayanılmaz değil bide bel ağrım oluyor benim .ss🤗
Aylnn Kubrauzunnnn agrı sızı oldukça korkuyorum ilk gebelik agrıları anlamıyorum doğurucam die korkuyorum ☺️
Leyna 34+1 bende de gun icinde bel ve kasık ağrıları oluyo hatta şuan yeni uyandım hala belim ağrıyor.😒
Kubrauzunnnn Aylnn bende korkuyorum doktorum normal diyor o biraz rahatlatiyor beni çok yorulma diyor