Aycicegi_ 34+4 günlük hamileyim. Gün içinde adet ağrısı gibi ağrı oluyor. Karın sertleşmesi yaşıyorum bebek bir yere toplanıyor gibi bu sancı mı oluyor.
Beyzakeles Aycicegi_ kasılmalarınız var ama bu doguracagınız anlamına gelmez merak etmeyin sıklaşıp dayanılmayacak dereceye gelirse siz yine de gidin haftanız erken
BerivanLina Aycicegi_ 30. Haftadan itibaren bazen regl agrisi gibi tutuyor ama daha erken dogum sancisi olmayabilir cnn
numix Gün içinde ne kadar oluyor bir de kaç dakikada bir oluyor bunu takip et canım. Eğer 1 saatte birkaç kere oluyorsa doktora görünmeni tavsiye ederim Bebeğin bir yere toplanması kasılma oluyor
leyda00 numix merhaba yaklaşık iki saattir bebek sağ tarafa toplanıyor ve karnimda inanılmaz bı sertlik oluyor sonra yumuşayıp rahatlıyor 15 dk sonra tekrarliyor ilk gebeligim nedeni nedir 34 haftaligim
Nutellamm leyda00 ben yüksek tansiyon şikayetiyle gittim Salı günü bugun taburcu olmayı beklerken nstde sancım çıktı ve az önce tekrar çıktı artmıştı hatta doktor gelip alttan baktı açılma yok çift rahimlisin dedi
Demedo Benim de oluyor o magnezyum eksikliğinden de olabilir dedi doktorum normal bir süreç dedi ara ada olması, dinlendiğinizde geçmesi normalmiş