sumeyra3858 Bugun doktor folik asit yazdı eczaneye gittim dediler ki bunu devlet karşılamıyor 220 TL bir fiyat söylediler bu normalmi sizce
Betulerdem21 Benim kullandığımın içeriği baya dolu 490 TL ye alıyorum ayrıca Demir ilacida alıyorum bir de idrar yolu enfeksiyon için cranberry kullanıyorum oceanin ekstra da kan sulandırıcı ignem var sizinki uygun bile geldi bana şuan
greybrde sumeyra3858 asla normal değil 2. Gebeliğimi düşünüyorum sigortam yok Yani özle olarak alıyorum 90₺ aldım
greybrde ucigdem sağlık ocağı aile hekimim yazdı ama sosyal güvencem yok ücretli aldım folbiol diye bir marka 5mg
BusraNur01 sumeyra3858 devletin karşıladığı bi marka da vardı hatırlamıyorum adınıAma doktorum durumum varsa diyerek sgk nın karşılamadığı bi folik asit yazmıştı 350 ye alıyordum
sumeyra3858 3 sene önce hamileydim bu kadar fiyatı yoktu daha uygundu da şaşırdım tekrar yeni hamile kaldım
greybrde Ayın sonunda balık yağı omg içeren vitamin aynı zamanda folik asit içeren bir hapa geçmiştim ilk gebeliğimde regemesis max dı ismi şuan 350₺ bayanların bahsettiği bence vitaminli folikasit