umre_betul Gündüzleri gözümü açamıyorum sürekli uyku halindeyim gece de vücudumdaki basınç ve idrardan sık sık uyanıyorum sizde durumlar nasıl (2.gebelik)
Gzmmgzmm umre_betul 33. Hafta gece uykusu dye bişey yok resmen kalkıp boş boş duvarlra bakıp oturuyorum 2-3 saat delıksız uyuyabılırsem onu uyku sayıyorum omuzlarda ağrı var. Gunduzleri de sürekli yatıyorum yapılcak bi sürü iş var hepsi duruyor akşam yemegını bile zorla yapıyorum
minnosbirkiz umre_betul 33e giricem, bendede durum aynı, gündüz uyuyorum, gece oturasım geliyor 🥲 tam tuvalete gidip geliyorum, güzel bi uyku çöküyor, yatakta döneyim rahatımı bulayım diyorum, döndükten sonra yine tuvalete gitme ihtiyacı oluyor 😂
Eylul5961 umre_betul bende 32 haftaligim gündüzleri gozlerim kapaniyor halsizim gece de uyumak istemiyorum resmen yataga yatınca saga sola dön zaten sürekli tuvaletim geliyor bi rahat yok yani 😅
Hticeabdlhalm umre_betul aynı durumdayiz bende 34 den beri keyifsiz halsiz modum sürekli düşük o son zamanlardaki mutluluk herşeyden keyif alma hissise yok çay bile iceaim gelmiyor iştah olarak bile kendi yaptığımı yiyesim gelmiyor
Gzmmgzmm minnosbirkiz arası 10 dk sürmüyor evet ben uyumaya bayılırım yatagıma bayılırım gece olunca yatılcak yataga diye istemez oldum resmen😂
minnosbirkiz Gzmmgzmm aynısııı aynısııı, otururken hiç bi sıkıntı yok, yakında oturarak uyuruz belki 😂😂😂
minnosbirkiz Gzmmgzmm normalde hiç yok, sadece bu sabah omuz ağrısıyla uyandım, ters mi yattım acaba diye düşündüm ama gebelikten miydi ki o 🥲