Kosem983 Herkese selam arkadaslar 15+3de cinsiyet ogrenmeye gidicem insallah sonra zarfa yazdirip kendimce bir cinsiyet partisi yapmak istiyorum burya kadar hersey normal ama.sonraki zamanlarda cinsiyet degisirse kutudan cikan renkler o gün cekindigimiz fotograflarimiz elimizde patlarsa diye bi korkuda var😅 diyelim kutudan erkek cikip sonra kiz olunca al yavrum cinsiyet partindeki mavi balonlara bak demek😑😂 kimlerin bu haftadan sonra cinsiyeti degisti 🤗😅
Sitionline Kosem983 bende yapıcam ama detaylı ultrasonu bekliyorum kesin olsun diye rezil olmayalım sonra 😁
Sedef-345 Kosem983 ben 15+1 de yani geçen hafta Cuma partide öğrendim. Bugünde kontrole gittim . Oğluşumun pipisinide kordon bağınıda Dr um gösterdi. Fotosu bile var bacak arası 😂😂😂 değişmez heralde
Kosem983 sonsuzmasalim Sitionline Gorumcem 15 tatilde sehir disindan geldi gelmişken oda olsun istedik ama degjsirse ciddi rezillik gülsemmi aglasammu bilemem heralde😅😅
Kosem983 Gncezgii Sedef-345 Valla partiden sonra degisirse sarılıp aglama postu acarim orayada gelin😅 cocugada ilerde baloncunun hatasi deyip durumu unutmakdan baska care kalmaz😂
Gncezgii Sedef-345 Kosem983 ben yarın bidaha gidicem inşallah yanıltmamıştır hosuma gitti takım bile aldım 😄
esractn Kosem983 15+3 ikiz benimkilerde bugun tekini öğrendik erkek diğerini göremedi doktor😁 ikisi birden kesin belli olsaydi bende dusunuyodum😊