Ozeeer Bugün aşırı bir akıntım var sümük gibi yoğun geliyor doğum belirtisi olabilir mi kızlar 35+2 haftalık hamileyim
Ecekrk Ozeeer yok canım benimde öyleydi o haftalarda hatta 30.haftadan sonra öyleydi hep 37. Haftadayim şuan her gun iç çamaşırim su gibi ama doğurmuyorum 😂
Eylulperisi Ozeeer doktorum son haftalarda bebeğin doğuma hazırlandığı için rahme baskı yapıcak ve akıntı çok fazlalaşacak belki bazı insanlarda bu doğum belirtisi olabilir ama ben hiç duymadım böyle bişe ikinci gebeliğim ikisindede yaşadım aşırı akıntı malesef
zeynopella Benimde öyleydi geçen hafta sümüksü akıntı falan geldi idrarda enfeksiyon vardı yine ilaç kullandım geçti şimdilik 😅 bende erken doğum için endişelenmiştim. Siz yine de doktorunuza sorun mutlaka.
Ozeeer zeynopella Ayy benim enfeksiyonum hiç geçmiyor hem mantar oluyorum hem idrar yolu enfeksiyonu her ay ilaç kullanmaktan bıktım artık sağ salim dogsaydi inşallah 🤲🥹
zeynopella Ozeeer Bende de enfeksiyon hep var kullanıyorum tekli saşelerden sonra yine başa sarıyor 🥲 sağlıkla kucağımıza alalım artık 🥹
Edadlgc Benimde 3 gündür su gibi akıntım var şeffaf ilkten daha yoğundu yeşil gibi aşırıda kasılmam oluyor
Edadlgc Ozeeer belinizde ağrı var mı ya da adet ağrısı gibi kasıklarda benim 1 saattir sanki sancım var