cerenimmoo Rumeysaerd1 24 25. Haftalarda hissedenler var 😊 Bende aynıyım 17 hafta ama asla hamile gibi değilim 😄
Ayse0575 Rumeysaerd1 bende 18 haftadayım benimde hiç karnım yok hafif hafif damar atması gibi şeyler oluyor doktora gittim geçen hareketlerini hissetmen için erken 2 3 hafta sonra hissedersin dedi😅
twn_babymom cerenimmoo 21 haftalığım ve ikiz gebeyim hareket hissetmiyorum sadece arada dalga şeklinde birsey hissediyorum
Aslaninannesi_ Rumeysaerd1 hissedersin canım merak etme sırt üstü yat genelde öyle çok hareketli oluyor
Rumeysaerd1 Aslaninannesi_ benimki tembel galiba anlamadım her türlü posizyonda bekliyorum dokunuyorum ama tık yok
S3lin8767 Rumeysaerd1 ilk ha.ileligimde. kizimda 18. Haftada hissettim simdi 2. Oglumda 16 da filan hissettim hatta daha erken ama net degil suan 21 haftalik cok net hissediliyor fakat kilo ve plasenta ön duvarda ise gec hissedilebilir
Aslaninannesi_ Rumeysaerd1 haha uyuyor annesi ♥️ benim oğlan tam tersi 20 saat uyanık 4 saat uyuyor beni tekme manyagı yapıyor 😀😀😀
blackeagle Rumeysaerd1 16.haftada pıt pıt hissetmeye başladım ama bu benim 2.gebeligim ona bağlıyorum şuan 22 haftalığım karnıma bakınca hareketler görünüyor dışardan :)
Flowermom0 Rumeysaerd1 ilk hamilelikse normal. İlkte bn 22 de hissettim. 2.de 18de falan. Bu 3 bundada 16 da net hissettim