ATC Kızlar birazdan Doğum hikayemi yazıcam çok kolay oldu doğumum MinnakBebegim Dunyammmmmmm Bebegimbenim _RainBow
_RainBow busrakorayeymen görüyomusum canım ya para için ne yaptılarsa gene sinirim bozuluyor valla 🙄zaten az zamanımız kaldı bize ne olucak kimbilir
busrakorayeymen _RainBow valla bugun son kontrolum benim, tetkikler falan yapilicakti gulay hn ile bgn gorusucez detayli bakalim ne olcak
_RainBow busrakorayeymen görüşmekte fayda etmiyor baksana canım oda fiyat almıştı zaten neyse hayırlısı sende yazarsın canım ne diyorlar bakalım benim var daha randevuma 🙁
Dunyammmmmmm ATC hayırlı olsun canım bebeğin. Sağlıkla al kucağına inşAllah 🤲🏻 Fiyata ne eklediler ki ? Bende merak ettim. Reyapa gidiyorum bende
MinnakBebegim ATC Ay Èsas olan saglikli dogmasi zaten birde cogu insan erkek bebeginin rahat oldugunu soylugor dogururken rahat oldugu diyor dogrumu diyor sen hic aciyi cok yasadinmi?
Busu48 Selen12 Kusura bakmayın yeni gördüm yazdığınızı. Ben tüp bebek yaptirmadim karıştırdınız galiba 🙄