Merhaba kızlar, çok yeni daha bugün öğrendim hamile olduğumu. Ama size yazmak istedim hemen bu ay neler yaptım diye çünkü sizinde ne kadar istediğinizi defalarca test yaptığınızı yalancı pozitifler gördüğünüzü çok iyi biliyorum bende yaşadım..
Öncelikle düşünmemeye çalış hiç takılma gibi söylenilen şeyler doğru gelsede he he nasıl yapıcam diyordum. Ama bu ay gerçekten çok aşırı rahattım olmayacaksada olmayacak nasibimde ne varsa dedim. Adetim bittikten sonra evin derin düzenleme temizleme işlerini, kışlık hazırlıklarımı yaptım ve valiz hazırlamaya başladım sonrasında 1 hafta tatile çıktık Kafam aşırı rahattı.
Bu arada adet bittikten 1hafta sonrası falan sırtımdan belimden hacamat yaptırdım etkisi oluyor diyenler var ama bilmiyorum paylaşmak istedim sizinlede.
Aynı zamanda b12 iğnesine d vitamini kullanmaya ve bağışıklık sistemini güçlendirici hap kullanmaya başladım. Tabii gebelik şüphesi olmadığı için vermişti doktor bugün itibariyle sadece d vitaminine devam edeceğim.
Ve son olarak bence en önemlisi 73.000 fatiha zinciri yaptık çok inanıyorum çok dualar aldık benim tavsiyem bunu denemeniz.
Çok yazdım belki ama bir faydası olur sizde yaparsınız belki gebe kalmanızı kolaylaştırır diye söyledim hepsini. İnşallah rabbim bütün isteyenlere nasip eder ve benimde hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder 🤲🏻🌺