koza08 Elif-ada- kürtajdan sonraki genetik inceleme mi yoksa embriyonun genetik taramasını mı soruyorsun anlayamadım.
Elif-ada- koza08 yok hayır pıhtılaşma için istiyorlarya onu sordum pıhtılaşma kalp durması kimyasala neden oluyormusya
koza08 Ceriko valla kaliteye bakmıyor. Hatta genetik taramadan temiz gelip tutmayan embriyolar da oluyor. Neye güvenicez bilmiyorum ki. Galiba tamamen nasip işi. Doğacaksa her şartta tutunup hayata geliyor. Aksi halde ne yaparsan yap olmuyor ne yazıkki.
Ceriko koza08 evet bencede doğumla ölüm kader tamamen. Bizimde sınavımız burdan inşallah tez vakitte kavuşuruz.
koza08 Elif-ada- pıhtılaşmayı yaptılar çıkmadı canım. Transfer öncesi de bakmışlardı kürtaj günü de baktılar pıhtılaşma yok.
Elif-ada- koza08 Anladım tekrardan çok geçmiş olsun demekki nasipte yokmuş inşallah tez vakitte sağlık hayırlı bir evlat nasip etsin cnm
koza08 Elif-ada- sizin tüp bebek süreci değil galiba değil mi? Amin hepimize sağlıkla kısmet olsun inşallah
gulistan_akkoc koza08 ben 25 Kasım oldum ve aslında çok bişi yok yani dinlenmeniz yetiyor ama benim ⅔ gündür sol tarafımda kramp giriyor aradım normal dediler cuma günü inşallah test vereceğim gebelik
rbiaylm koza08 canım gerçekten çok üzüldüm inan ki Rabbim şifa versin inşallah en kisa zamanda nasip etsin çok zor süreç biliyorum
koza08 rbiaylm sağol Allah razı olsun canım. Geçenlerde aklımdan geçtin sen neler yaptın. Tekrar süreç başladı mı?
rbiaylm koza08 Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ♥️ ben inanıyorum Allahın izniyle tez zamanda kavuşacaksın. ALLAHtan umudu kesmeyelim 🤲🏻 sağlıklısıyla,hayırlısıyla,sıhhatlisiyle kucaklarımızda olur. Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.
koza08 rbiaylm zaten ben gebeliği öğrendim aynı hafta içinde kanamam başladı ve baya büyüdü kanama alanım. Doktor hiç bu kadar büyük kanama alanı görmedim daha önce dedi. Maalesef o da bebeğin gelişimini engellemiş. Benim gebeliğe sevinme şansım bile olmadı hiç bu yüzden. Dilerim ki Allah bir dahakine güzellikle nasip etsin yüzümüzü güldürsün. Çok zor bir durum maalesef
rbiaylm koza08 inan sana sık sık sarılasım geldi çok iyi anlıyorum seni biz de eşimle bebek sahibi olmak istiyoruz 3 senedir uğraşıyoruz nasip olmadı. kendimden kötüsünü düşününce daha da mutsuz oluyorum hayırlısı böyleymiş demekki diyip herseyi icinde yasamakmış.. Rabbimin vermediğinde bir hayır bazen oluruna bırakmak gerekiyor.. Allah senin kucağına da bir bebek nasip etsin inşallah çok dua edeceğim. Umutsuzluğa kapılmayın nolur Allah ol derse olur ona sığının 🤲🏻
koza08 rbiaylm yaa canımsın. Allah senin de güzel kalbine göre güzellikle nasip etsin inşallah. Hepimizin hikayesi benzer ve emekleri çok. Ben de sana sımsıkı sarılıyorum inşallah buradan güzel haberler paylaşacağımız günler de gelir.