Nesemom13 Mhtp01 ben randevu bulamıyorum pazartesiye sabah erkenden fiş verirler mi sonuçta 40 . Haftam doluyor o gün
Mhtp01 Nesemom13 38 de kontörle gittiğimde dönmüştü inşallah senin bebeğinde döner son dkk bile dönen var
Mhtp01 Nesemom13 bnde bilmiyordum sira bulamayinca Dr yanina gittim direk o yönlendirdi son hafta olan gebeler için ikidir gidiyorum bir kadına deng geliyorm kadın biraz gıcık ama mecbur katlanıyorum
Mhtp01 Nesemom13 umarım bnde olmak istemiyordum ailem kaynanam memlekette kimsem yok eşimden başka kimsede gelmeyecek halam var belki o gelir ondan çok tereddüteydim
Lky0- Hacerebrar BerrakYagmurMert ayyy senin bitmiş günün benim son 15 😫 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🩷 doğumun nasıl olcak normal Sezeryan
Eylulmert nogger Ayyy bizimde 64 heyecan korku hepsi iç içe girmiş durumda şuan siz nasıl hissediyorsunuz 💕🌸
Nesemom13 Mhtp01 bende aynı durumdayım valla kardeşim ve ablam gelecek annemin işleri var 1 ay sonra anca gelir kaynanam Allah’a emanet gelmez diye düşünüyorum
Mhtp01 Nesemom13 insan öyle olunca kendini çok kimsesiz hissediyor çok üzülüyor geçen sancim çoktu doğum yapıyorum sandım eşimde işte annemi istiyorum diye ağladım kendi kendime yanlizlik çok zor geliyor bana bu dönemde birde çok hassasim bu dönemde
Nesemom13 Mhtp01 Rabbim yardımcın olsun iyi şeyler düşün kendin ve bebeğin için inşallah herşey çokk güzel olacak Allah’ın izniyle💕❤🤲