em-ine123 Beyzaylm son 45 gün sezeryan olacağı için daha erken olur muhtemelen sağlıcakla kucağımıza almamız dileğiyle
MiracAlpinveUmutunAnnesi Hacerebrar Benim ikinci gebeliğim ilk gebelikte zaten çıkmıştı var yani çatlak 😅
Hacerebrar MiracAlpinveUmutunAnnesi baktıkça. Oralim bozuluyor gerçekten, bide çatlak olan kadınların doğumu zor geçiyormuş dikiş daha fazla oluyormuş o yüzde olmasını hiç istemiyordun
Bsk_cb MiracAlpinveUmutunAnnesi evet ama erken doğum riski de var ya dikişli rahmim dikiş tutuyor onu 😂dogurcam gibi oldu bu gün durmuyor acıyo acayip ishal mide bulantısı regl ağrısı da eşlik ediyor yarın gidicem bakalım nolucak 😂❤️
Nesegull _mooms özel hastane mi? İnşallah tutar ve dogurursunuz bı avazda hafta sonuna denk gelmesini istemiyorum devlete gittiğim için doktor biraz sıkıntılı oluyor hafta sonları nobecti kimse o bakalım inşallah ha bugün ha yarın diye diye 40+1 oldum
Nnmm Lky0- çatı muayenesini yanlış hayırlamıyosam 34. Haftada oldum ben nst de sürekli ağrı çıkıyodu o yüzden hem açılma var mı diye baktı hemde çatı ikisi birden ama aşırı cnm yandı istemsiz bağırdım herkeste farklı oluyo işte kasıyorum bende sevmiyorum o şekil muayeneleri yarın kontrolüm var bakalım yarın neler olcak geçen hafta yine ağrı çıktı 7 tane falan hemde çok yüksek seviyelerde ama ben hiç hissetmiyorum yine baktı açılmam var mı diye yoktu geri geldik eve yarını bekliyoruz🙏
Feliz Cansu-2600 iyi yaptın )) benim de 29olmama 2ay kaldı)) artık bebeğimiz de olacak doğum günlerimizde in şa Allah))
Cansu-2600 Feliz Ne zaman doğum günün oda aynıymış ay ne gülerim 😁😁 Bizim ay ay sıraya dizildi gibi oldu. Eylül’de evlilik yıldönümü, Ekim’de oglumun doğum günü, Kasım eşimin doğum günü, Aralık benim doğum günüm 😁😁
Lky0- Hacerebrar BerrakYagmurMert ayyy senin bitmiş günün benim son 15 😫 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🩷 doğumun nasıl olcak normal Sezeryan