Btlshnnn Bebişlerin kiloları boyları nasıl? Kaç hafta da bir muayene gidiyorsunuz ? Ne gibi rahatsızlıklarınız başladı ? Yarın 32 haftalık olacağım doktor muayenem var merak ediyorum 😊
Nnmm Btlshnnn yarın 38+0 oluyoruz haftada 1 kontrole gidiyorum belim sırtım kopcak gibi ağrıyo bacak aram daha doğrusu alt bölgemin yan kemikleri acıyo resmen lavabodada çok zorlanıyorum geçen hafta kilosu 3250 gr dı yarın randevum var bakalım neler değişti
Kubra6694 Btlshnnn 32 de 1670 haftasına göre iyi demişti doktorum şimdi 35 deyim pazartesi muayenem var
Bhrdnz Btlshnnn ben 32+5 im şu an 32+2 de gittim 1850 grdı bebiş şekerim de olduğu için iki haftada bir gidiyorum kontrole
Btlshnnn Nnmm ay çok az kalmış sizin sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bana o haftalara gelsin artık istiyorum 🥹😊
Nnmm Btlshnnn bu hafta çok zorlandım ama yatarken nefes falan zor alıyorum bi hamlede yatakta dönmeyi özledim🤦♀️🫠
denizleo09 32+4 de 2500 gramdı Şu an 33+5 im 2600 olmuş 3 cm açıklığım var çok şükür sancıyı durdurdular ama hastanede yatıyorum
Makbule_199110 Btlshnnn ben haftaya kontrolm var insallah hersey yolunda ama artık iyice agirlasiyorum
denizleo09 Uzgnsrt hiçbir belirtim yoktu suanda da yok bi kere nst de sancı çıktı hemen yatırdılar su an sancı da çıkmıyor ama evim uzak diye bırakmıyorlar. Eğer sizde şüphe varsa nst girin ben doktor sancın var deyince şaka yapıyor zannettim açıklığım bile varmış :)
Uzgnsrt denizleo09 benim iki gündür geçmeyen bı bel ağrım var sanki belden asagim kopacakmis gibi vajinamla kasıklarıma da hafif hafif sancı vurueyor bide bacaklarım uyuşuyor bunlar normal mi değil mi anlayamadim
Feniks Uzgnsrt aynı şeyleri bende yaşıyorum 34+3 üm Dr normal dedi ama benm yatınca geçiyor ağrım eğer geçmiyorsa bi git hastaneye
Meltemm21 Btlshnnn şuan 35 haftalığız 32 haftalıkken 2100 gramdı dün gittiğimde 2600 olmuştu 34. Haftadan sonra nst ye girdim her hafta çağırıyor doktorum bebeğim karnımda çok fazla sertleşiyor nefes almama engel olabiliyor en çok zorlandığım konu bu
Cglglr Benim şuan 33 haftalık en son 31 haftalıkken gittiğimde 1800 gramdı. 34 haftalık olunca gideceğim bakalım neler değişmiş 😊 benim kalça ağrım çok fazla. O zorluyor ama başka şikayetim yok