1prens1prenses_ 19 haftalık iken çok net hissettim hareketini Ve önceki geceden yani bir gündür hiç hareket etmedi Normal mi endişelenmelimiyim Bilemedim çok mu erken hergun hareketleri hissetmek valla oğlum 5 sene olcak unutmuşum hamileliğimj
minikbebegim06 1prens1prenses_ ilk başlarda 1 gun hissedip bir iki gün hissetmemek normal demişlerdi tatlı bir şeyler yiyin loş ışık olan bi odada solunuza yatın ve karnınızı sevin konuşun ise yariyor
Mervealya1992 1prens1prenses_ gecen bana oldu 18haftada tekme hissetım sonr 2 gun tekmeye devam etti sknra bırden kesti tekmeyi 2 gun hıc tekme atmadı şimdi 19da tekrar basladı herhun atıyor artık 2 gun atmınca bende korktum ama sımdı nırmele döndu benımde ikşnci bu ılkınde tekme atınca hıc durdugu gun olmamıştı ama normelmiş
MiracAlpinveUmutunAnnesi 1prens1prenses_ 20 haftalikken bana da oldu 2 gün hiç hissetmedim. Doktor gittim doktor normal dedi. 24 haftadan sonra hareket etmezse sıkıntı dedi
babyiscoming_ 1prens1prenses_ canım uygulamada da yazıyor tam 20. Haftaya girince hareketleri bir gün hissedip 3 gün hissetmemeniz gibi durumlar bu haftalarda çok normal diye. Bende endişelendim ama bu haftalarda düzensiz hareketler çok normalmiş endişelenmeyin🥰
1prens1prenses_ Aslaninannesi_ denedim olmadı ya olmazsa gitsem mı doktora küçük diye endişe etmeyimi bilemedim valla çok uzak hastane buraya yazdım ki ona göre sorayım oğlum da hasta şimdi korkulacak bişey de gitcem mecbur
1prens1prenses_ minikbebegim06 dün gece aynısını yaptım hataa tık tık yaptım yine bsiry yok şuan hâlen yok bakalım akşama kadar olmazsa yada yarın gideyim şimdi oğlum da hasta onu çok Uzak otobüsle nasıl götürcem bakalım
ilknur_dmrl1 1prens1prenses_ benim 20. Haftadan sonra hareketlerini hissettim. 23. Haftadayım tekmelerini yeni hissediyorum ama benim ilk gebeliğim bence normal ya seninde
Aslaninannesi_ 1prens1prenses_ canım korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum bu haftalarda bebekler 20 saat uyuyup 4 saat uyanık kalıyormuşlar büyük ihtimalle uyuyor ☺️
Aslaninannesi_ 1prens1prenses_ tabi çok küçük uyuyor o yüzden annesi panik yapma sen böyle yapınca oda çok stres oluyormuş