mucizegebee @Bglmmrn ama sizin yerinizde olsam 3-4 gün adet gecikmesi olmasını beklerdim çok erken öğrendiğim için zaman geçmek bilmiyor
Bglmmrn mucizegebee ben oğlumda hiç bu belirtileri yaşamamıştım adet günümde öğrenmiştim ama bu belirtileri erken yaşayınca heyecanlandım açıkcasi
mucizegebee @Bglmmrn ben çok hastaydım ağır ilaçlar kullanıyordum içimden bir ses daha fazla kullanmamamı söyledi test yaptım ne de olsa olsa bile şimdi çıkmaz ama ilaçları içim rahat içerim en azından dedim pozitifi gördüm ilaçları kestim tek avantajım bu oldu
mucizegebee @Bglmmrn benimde sizin gibi belirtiler çok erken başladı hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin inşallah vardır🌸
mucizegebee @Bglmmrn amin inşallah teşekkür ederim 🥰 3 düşükten sonra bu 4.hamileliğin inşallah kucağıma alırım
Bglmmrn ZeynepDuru17 canım az önce kaset test yaptım negatif çıktı biraz morelim bozuldu ama erken olduğu için olabilir beklemeye devam 😊
Ebru567- Bglmmrn evet öyle oluyor ben 2 ay denedim olmadı her ay 7 test yaptım bu ay 3 ay test yapmicam dedim yapmıyorum hatta her ay bazı testlerde adete yakın pozitif gördüm kan verdim negatif daha çok stres oluyor insan bosver düşünme olacaksa olur zaten
alarslan Bglmmrn benimde kaç gündür bel ve regl ağrım vardı ama sizle aynı sayılır regl günü 25 i bugün leke gelmiş yüzde yüz hamileyim hissediyorum zaten test yapicam yarın
Bglmmrn alarslan benimde belirtilerim halsizlik bel ve kasık ağrısı adet olacakmış gibi arada hafif bulantı baş ağrısı sık idrara çıkma
alarslan Bglmmrn şimdi yine geldi leke peçeteyle silince gördüm Reglye daha 2 hafta var tabikide haber veririm test gelmesini bekliyorum 🫶ama benimde cok bel ağrım oldu regl olacak gibi bugün de lekelenme şimdi yine gelmiş 🥺