ZeynepDuru17 umrumdadegil sus kız hergun omu olur bismillah 🤣🤣 Allah mı soyletti lan yoksa tobe yarabbim carpilcam beni unutma bebito kaplumbağa yazıyormuşsun bize yazman. Demi kak hamile kal.da gel 🥴🤣
umrumdadegil ZeynepDuru17 aşkım ne yazdın klavyeye çocuk mu geçti hiç bişey anlamadım nokta koy araya 🤣🤣
Aeell umrumdadegil valla bılla kendı ulkwmden baska bıyerde yasayamam ama il desenız ben karadez bolgesını cok merak edyrm
umrumdadegil MorKelebek54 ülkemiz normalde dönse canım ülkem hiç bir yere gitmeyi düşünmem sadece seyahat😂
Aeell umrumdadegil valla Boyle dagın bası yemyeşil sbah uyndıgında camına yağmur damlıyor bı cay ohhhhhh mıs
MorKelebek54 umrumdadegil valla bende gitmek istemem. Ama ulke Turkiye olmaktan cikti. Nasallah her insandan var. Az once gordum bi haber sitesinde dogru mudur bilemem. Suriyeli bi serefsiz 6 ge 8 yasindaki iki erkek cocuga tecavuz etmis. Cocuklar suan uogunbakimda yasam mucadelesi veriyo. Ya yemin ederim biktim ben artik ya. Allah belasini versin bu olaylara sebep olaninda olanda yapanda. Artik cok yoruldum cidden biltim boyle haberlerden. Hergun baska bisey ya. Bi serefsiz de os kizina tecavuz edip hamile birakmis cocuk suan 16 yasinda 6 aylik hamileymis. (Bu dediklerim ne kadar dogru bilemem tabi ben gördüğümü söylüyorum sadece) ya benim de oglum var aklim cikiyo bisi olucak diye. Erkek kiz kasin cocuk hic fark etmeden yapiyolar bunu ya. Nefret ediyorum ulkemden de insanindan da muktecisinden de artik ya.
umrumdadegil Aeell var ya insan yorgun bile kalkmıyor öyle yerlerde o kadar dinlenmiş hissediyorsun ki
Almira_ umrumdadegil kanada ya da Hollanda isterdm. Türkiye’deki cehaletten de, sapikliklardan da, psikopatliklardan da,.bozuk düzenden de çok bıktım. Maddiyat olarak çok iyi olsak bir dk düşünmem.
ZeynepDuru17 umrumdadegil yok aşko ayıp dün hallettik bugün rehetim ahahahaha kız utandirma beni sen yapcan bebek bana haber geldi kuşlardan 😂🤣🙄