umrumdadegil ZeynepDuru17 korkarım tabi kendin gibi 3 çocuklu yapcan beni sonra uğraş dur 🤣 ben senin kadar sağlam değilim 🤣🤣
ZeynepDuru17 umrumdadegil sanki ben saglamim piskoloji sıfır ben sıfır elde var sıfır nolmus bana katilsan ahahahaha sen dua edebilirsin ama ikiz oğlun olsun die 🤣🤣🥴
ZeynepDuru17 umrumdadegil lan fotoğraf mi.var porigildeki belli değil ama sen minnoşsun tabiki güzelsin o botoxlu iyg boşver onu 🤣🤣🤣
ZeynepDuru17 umrumdadegil kız yok bitane oğluşum olsun istiyorum Rabbimden istediğim sağlıkla sıhhatle bitane 🥲 🤣🥲
umrumdadegil ZeynepDuru17 Allah hayırlısıyla erkek evlat nasip etsin aşko ama hayırlısı olsun 😘 ben sana demiştim sen bidaha doğurursun diye🤣🤣
umrumdadegil ZeynepDuru17 kız o minnoslar kime benzemiş öyle gözler falan maşallah 😍 Özbekleri andırıyorlar😍
ZeynepDuru17 umrumdadegil onuda eşim istiyor o isteyince mecbur doğuracak benim kabullenme teorisi buldum ahahahaha doğru tespit inşallah bacım amin amin sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile ogluş versin Allah’ım 😘🤣
ZeynepDuru17 umrumdadegil çin andırıyor demişlerdi en son teşekkürler bacım bana benziyor tabikisi😍😍😍😍