EsilaMiracAyazEren_Moms umrumdadegil şu son olaylardan sonra türkiye hariç her yeri isterdim. Ülkemiz bitmiş bizim artık
umrumdadegil EsilaMiracAyazEren_Moms düzelir inşallah cennet her yeri ülkemin 😓 bende olaylardan sonra gitmek istedim ama ülkemizin de bizim yetiştirdiğimiz iyi ahlaklı çocuklara ihtiyacı var 🥲
EsilaMiracAyazEren_Moms umrumdadegil orası ayrı tabii ki ama bazı şeylerin kontrolü maalesef bizim elimizde değil. Allah ülkemize hidayet eylesin inşallah 🤲
Tontonunannesi umrumdadegil eskiden eşim yurt dışına gidelim orada yaşayalım derdi asla olmaz ailelerimiz burda derdim şimdi ben diyorum eşime bıktım herkesden yurt dışına gidelim yaşayalım Almanya ya gidelim kimse gelemesin herkesden uzak olalım diyorum
Esahan umrumdadegil Sahile sıfır yaşayabileceğim herhangi bir yer. Mavinin güzelliği hiçbir yerde yok. Ama imkansız gibi. Aşırı zengin olmamız lazım. O da bizde yok :)
ayse_varol umrumdadegil Dubaide yaşıyorum ve pişman değilim güvenlik açısından kadına verilen değer açısından türkiyeden daha iyi.
Leila95 umrumdadegil O yüzden ruhsuz gelirdi eskiden ama geçen ay Türkiye’ye gelince her yerden gelen yüksek insan ve müzik sesinden özellikle de kornadan sürekli başım ağrıdı 😅😂 Hamilelikten mi Malezya’nın huzuruna alıştığımdan mı bilemeyeceğim🙈
Solmaz90 Ben kendi ulkemi tercih ediyorum burasi gayet iyi Baku senden vazkecmem .bizde boyle deyim var:gezmeye garip ülke ölmeye vatan yaxşi