Ayysuu Güzel anneler maerhaba 21+4 hamıleyım ara ara karnım cok sertlesıyo agrı oluyo normal mı sızce ?
1prenses1prensannesi__ Ayysuu benim de o haftalarda başladı her kontrole gittiğimde birşey çıkmadı bir neden diye şuan 33 haftalık olduk ara ara oluyor şükür öncekiler kadar sık değil
rozamomy Nasıl bi karın sertleşmesi oluyor acaba, benim de bütün karnim bazen sert oluyor bi süre sonra geçiyor da Ayysuu
eills Benim de oluyordu sonra çok arttı tuvalete bile oturup kalkamıyordum doktora sordum normal değil gel bakalım dedi şükür sorun çıkmadı ama bol bol dinlencem yürüyüş yasak 34. Haftaya kadar. Şimdi %100 geçmedi ama baya azaldı. Şuan 29. Haftadayım
Ayysuu 1prenses1prensannesi__ ya ben adıyamana gelın geldim ama ailem malatya da bır haftadır burdayım acaba yagından suyundan dolayı mı boyle oldum normalde hıc olmadı
eills Ayysuu Doktor alttan muayene etti rahim boyunda kısalma var mı diye. Bence dikkat edin birkaç gün yatın
1prenses1prensannesi__ Ayysuu olabilir mi bilmiyorum ama ben ilk gebeliğim dede aynı sorunu hep yaşadım karnım hep sertleşiyordu siz en iyisi doktorunuza gidin her gebelik farklı çünkü inşallah önemli birşey değildir 🌸
sude_97 eills bana detaylida kısa dendi detayliya gidine kadarki süreçte normaldi aslında bir şikayetim de yok tekrar olcturecegim kendi doktoruma
Ayysuu 1prenses1prensannesi__ rozamomy bebek kendını dayıyormuş gıbı bı sertlık ama hem agrılı hemde gobegımın tamamı
eills rozamomy ara ara olması normal benimki artık yaşam kalitemi etkilemeye başlamıştı. Tuvalete oturdum mu kalkamıyordum rahatça. Yada uzanıyorsam sağa sola dönemiyorum kalkamıyorum. Biraz fazla yürüyeyim yine iki büklüm kalıyorum
eills rozamomy belin tutulması gibi bebek sanki içerde yumruk oluyor hızlı hareket edemiyorsun kitliyor insanı dokununca da belli oluyor kasların sımsıkı olduğu yumuşaklık gidiyor