m_mervee @LavinsMom çin takvimi mi 😅ben 24 Ağustosta 28 yaşına girdim ama ben ağustos başında hamile kaldım 😅
LavinsMom m_mervee erkek. Hayir cin degilde bi doktor var onun kendi sitesinde yas ay yaziliyor hesaplaniyor. Tabiki yuzde yuz dogru olamaz doktor bile olsa 😄
LavinsMom Turanbaby_mom bunla uygun mu geliyor ? Ben bi doktorda gordum onunla deniyoruz. Yas ay yaziyorsun kendi sitede hesapıiyor. Turkiyeden falan erisim yok o siteye galiba bizim doktorun sitesi.
LavinsMom Turanbaby_mom olabilir zaten bu hesaplamalar hepsi birbirne benziyor ya cevaplarda benziyor . Yuzde yuz zaten dogru bitek doktor bilir o bile yaniliyor bazen 😄
LavinsMom Svm_ernr41 28 oıuyor o zaman. 28 lede erkek. Hamileyken tamamlanmis yas lazim. İcerisinde oldugun hayir no
Newmom180605 Newmom180605 gerçi doğum günümde Eylül tamamlanmış yaş 29 mu oluyor o zaman bir ayla değişiyor mu 😅 kafam çok karışık
asel16ikra LavinsMom yorumlarda yazdımda arada kaldı farketmediniz sanırım 32 yaş haziran ayı gebelik bizede bakarmısınız 🌸