Dileksunaa00 Günaydın güzel kadınlar beta hcg yükselişi sizce iyi mi? Regl den 5 gün önce - 4.7 3 gün önce - 24.9 1 gün önce - 115. 0
Canimbalim Dileksunaa00 benim de buna benzer arttı doktor daha kan verme 10 gün sonra gel kontrole dedi
Dileksunaa00 Canimbalim bende daha kan vermeyip 1 hafta 10 gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum peki siz gittiniz mi doldu mu 10 gün yoksa daha yeni mi?
Canimbalim Dileksunaa00 daha yeni bende bekliyorum en son 102 gördüm eşim dayan kan verme diyor çok korkuyorum
Dileksunaa00 Canimbalim ben bugün de son kez kan vericem 2 katı çıkmış ise eger ki idrar testi yaptım baya koyu çıktı o zaman haftaya cumaya kadar bekleyip cuma günü hastaneye gidicem
Canimbalim Bu arada bende 25,58,102 ile gördüm değerimi ama döngüm uzun 34 gün 😭 sanırım cumartesi gideceğim haftaya doktora. Çok zor beklemesi
Dileksunaa00 Canimbalim gerçekten beklemek çok zor kuzum ama mecbur bekliyoruz erken gitsek kese görünmedi sorun mu var stresi yaşıycaz
Canimbalim Dileksunaa00 kesinlikle esim diyor her şartta bekleyeceğiz tekrar verme strese girmeyelim. Bu arada göğüslerim başta çok sisiyordu ama sanki simdi indi gibi hissediyorum arada iniyor arada sisiyor sende de öyle mi kendimi çok dinliyorum 😭
Dileksunaa00 Canimbalim aşkım benim 1,5 yaşında oğlum var emziriyorum hala o yüzden göğüslerim de pek birşey olmadı arada sızlıyor benim feci bel agrım var bacak agrım var dün regl günümdü ufacık bir damla sarımsı kahverengimsi bir akıntı geldi bakalım hayırlısı