Huryekrca Benimde oğlum grip oldu ondan bana geçti dün geceden beri uyuyamadım terleyip atmak istiyorum olmuyor ilaç olmayınca hamilelikte grip çok zor geçmiş olsun
User658383839 Huryekrca evet ya hap atmadan olmuyor ama yapacak birşey yok Teşekkür ederim size de geçmiş olsun 🙏🏼🫶🏼
Hayalimmm42 Aslaninannesi_ valla bende rahatsızdım ilk aylarda antibiyotik aldım hatta doktoruma antibiyotik olurmu dedim tabiki olur neden olmasın dedi reçeteyi okudum ordada kullanılabılıe yazıyordu
Gkya User658383839 bende boğaz ı’m için karbonatlı gargara yaptım işe kçyaradı yoksa ağzımom içi hep kaşınıyordu birde üstüne kulağımdaki kristal oynamış onu yaşadım çok şükür oda geçti ama umarim hastalıkta geçer doğuma 25 gün kaldı
User658383839 Gkya geçmiş olsun.. Maşallah sizin de az kalmış biz daha yolun başındayız gibi birşey 😅 15+1
Gkya User658383839 olsun çabucak geçiyor zaman bir bakmışsınız son haftalar sağlıcakla alın kucağınıza 🥰 teşekkür ederim 🪻
Aleynaceyhannnn Aslaninannesi_ ben hastalık sebebiyle değil ama başımın arkasına dikiş atıldığı için 10.haftamda mecburen antibiyotik içmiştim emin olana kadar da doktoruma bakın kullanabiliyorum doğru değil mi diye sormuştum hamilelerin tek kullanabildiği antibiyotik bu demişti o şekilde kullanmıştım😂
Aslaninannesi_ Aleynaceyhannnn grip ilaçları kullanılmıyor canım bazı antibiyotik gruplarına izin veriliyor benim bogazlarım şişti grip olmuştum bide kalp sorunu da var vermedi ilaç nabzı çok arttırıyormuş
Aleynaceyhannnn Aslaninannesi_ doğrudur ben grip ilacı için dememiştim zaten antibiyotik için konuştum 🌸
minikmucizem20 User658383839 kuşburnu içerek kurtuldum bu dertten tavsiye ederim kuşburnu çayı migroslarda var