Neslylmz Kızlar biliyorum eminim ki bununla ilgili çok başlık var. Hemşireye verileceklerde sizce alt açma örtüsü ve ıslak mendil çok gerekli mi? Çoğu videoda görüyorum alt açma örtüsü ıslak mendil vs. koyuyorlar. Devlette bazen verdiğin hurc m/çanta neyse bile geri gelmiyor diyen var böyle bir şey başına gelen var mı. Çok mühim değil koyarım cok gerekliyse ama sadece giydirip getirecekler diye düsünüyordum. Bir de müslin veya örtü/battaniye adına her ne derseniz; en sevdiğini koyma kan falan bulaşır idarelik koy sen sonra kendi istedigine kendin sararsın dedi birkac arkadasım. Öyle mi yapmaliyim cidden siz battaniye/müslin olarak sevdiginizi mi koydunuz yoksa hemsireye verilecekleri idarelik mi koydunuzz veya koyacaksinizz 🥹🫠
Cosimaniehaus Neslylmz ben en beğendiğim takımı koymadım ama çok kirlenmedi de açıkçası. Bir yeni doğan takım, eldiven, şapka, bez, zıbın, penye battaniye koymuştum.
Nazo77 Neslylmz Verdiğimiz hurç vs geri gelmiyorsa şeffaf poşetlere koyalım ben atmamıştım onları işe yarar diye hurç bize kalsın az para değil 🤭ben a101den bir takım aldım geçende alt üst takım 5li set onu ilk vermeyi düşündüm kumaşı yumuşak güzel sonra diğerlerini giydiririm diye düşündüm.İçine bez koyuyorlar birtane o setin yakalığıda var ondan ağız bezi koymam, kısa kol zıbın birde penye battaniye koymayı düşünüyorum.Hala varsa sende bak üst kısmında kirpi ve yavrusu küçük bir desen var çok tatlı bence 200 liraydı ❣️