Sedalii Kızlar kafayı yemek üzereyim bıktım bu bacak ağrısından napıcam bi akıl verin uyuyamıyorum bu bacagımdaki his yuzunden 😭😭😭😭
Deletedmom429 Sedalii benimde hep sol bacagim oluyor nedense ya anlamadim bundn mi acaba suan bile agriyor uzatiyorum cekiom kndme gecsin diye arada hep oluo bole snra gecio snra bakiorum bi daha basliyor acep bu mu adı
Mervemim Maden suyu içmeyi denedin mi kramplara bacak agrılarına iyi geliyor diye duymustum ama kisarna gibi maden suyu bahsettgm mgnzyumlu olanından soda degil
Sedalii Mervemim kalsiyumda magnezyumda kullanıyorum canım onunla alakası yok bu bi rahatsızlık bı ilacıda yok 😔
Sedalii Deletedmom429 evet canım surekli haraket ettirme isteği kasılma damarlarda çekilme gibiyse sebebi bu 😔
Aysen971 😔Allahım kafayı yicek konuma geliyorum anlatamıyorum değişik bi his ya özellikle yatarken oluyor uykuya dalamıyorum bu yüzden sanki ağrıyor gibi sanki uğuşuk gibi anlamıyorum yaa 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Deletedmom429 Sedalii aynen ayy o zaman bende de var bu yaa kilo aldim ben evlendm 50kilodm 3snde evliyim 68e ciktm dedim kilodan mi acaba baldir oldu masallajh incecik olan bacaklrm esim dio tam kari oldun uyuz oluom ama demkki bundanmis sebep kilo alana kdr yktu bi aldim basladi sol bacagim ozelliklw sag da yok hep sol ovaliyorum elimle gun icindede bazen oluyor bide smdi yattgim zamandada hep bi oynatma istedigi ovalama istedigi gecsn die napcagmo sasiriyorm
Deletedmom429 Sedalii kuzum ben kurtaj oldm 20 gn oldu onyuzdn onu deneyemem ayaklarmi zor isitiyorum ben oylede bi sorunum var smdi soguk suya degdiremem Usuturum felan aman aman dikkt etmm grkio adet olana kdr😤