BirAskMasali1323 Kızlar Sol bacağıma bı ağrı vuruyo Ağrı yukarda sol bacagimdan ayaklarıma doğru iniyo sancimda vajinama yarım saatte bir giriyo ama çok şiddetli degil girip cikiyo Suyum nişanim vs. yok acile gitmelimiyim ilk gebeliğim Ayrıca çok afedersiniz büyük abdeste çok sık çıkmaya başladım ishal değil kabız olarak ama
ezgickm BirAskMasali1323 canım stres yapma bebek hareketleri iyiyse doktora da gitmene gerek yok evde olabildiğince sakin bir ortamda vakit geçir kendini akışa bırak anlattığına göre sancı gibi ama yalancı da olabilir gerçek de ılık duş biraz varsa top üzerinde valit geçirebilirsn bir müzik aç bebeğinle konuş şöyle sakin sakinnn herşey güzel olur inşallah ❤️🙏
Kubra7600 BirAskMasali1323 bendede aynı sorun var sureklıbuyuk tuvaletım varmıs gıbı kabız oldum aynı zamanda
Melismelo Gercek sancı bile olsa yarım saat cok fazla csnım bence hemen gitme devam takip et, en az 10dk düşsün hem ozamana kadar anlarsın gercek sancımı yalancı sancımı diye Her girsiğinde saati kenara yaz ve kac saniye sürdüğünüde yaz
Mlsaa99 Dooktorum ozellikle soruyor bacaklarina aniden giren agrilar var mi diye bunlar dogum belirtileriymis bence doktorunla gorus