Hka_hilal Ebbruc ben protein dışında farklı şeyler çok yemiyorum hep kilo aldırmayan şeker yükseltmeyen şeyler yiyorum kuzum. İnsülin direncim vardı da o yüzden diyetle ilerliyorum 😅
Hka_hilal Ebbruc bende tüm üyelikler var primeda izlediğim diziler de var 😂 ona da baştan başlayayım severim 🥰
Tomucuk12 Hka_hilal İyiyim canım ilk korkuya atlattım ben daha kemeri bile takamadan zaten çarptı fakat hiçbir yere karnımı çarpmadım zaten çok şükür bebek hareketlerinde de bir sıkıntı yok takip edeceğim ama korktum tabi
Denizpak Hka_hilal bunların çoğunu izledim ama polisiye ve dedektif dizileri hariç onları izlemedim kuzu korkulardan sense8 izlemedim bakarım kuzu çok teşekkür ederim önerilerin için ❤️ @Ebbruc evet bez süt partisi evde rahat rahat gezme.istediginde dışarı çıkma partisi en çok bizler hakediyoruz serklajli kardeşlerim hepimiz tükendik bittik ama az kaldı ❤️❤️😘😍
Ebbruc Denizpak dışarı çıkma partisini ancak baharda yaparım ben 🥲 o zamana kadar evde süt, bez partisine devam 😂🥰
Denizpak Ebbruc ya en azından markete gidip 30 dkka doyasıya alışveriş yapmak dışarı çıktığında tedirgin olmamak bunlar çok güzel nimetlermis ya ❤️
Eylul41 Hka_hilal doktoruma mesaj attimda kültür istiyor deger düşük dedi kültüre göre bakacam dedi yarin tekrar gidip verecem. Bu mantar bende bildim bileli var daha yıldım artık doktorda simdilik fitil başlatti bakalim fitilinden sonra geri tekrarlayacakmi ama eminim tekrarlayacak ne yaparsam yapayım son bulmuyor gunde 5 6 kez pamuklu camasir degisup utuluyorum hepsi ayri yikaniyor 90 derecede daha napayim ya su desen 3 4 litre
Hka_hilal Eylul41 deniz iç çamaşırı gitmeyerek ve kefir içerek çözmüş. Sen de istersen bi onu dene. Probiyotikli cranberry içiyorum ben her gün o da iyi geliyor. Az kaşıntı olursa da travogen krem sürüyorum hemen geçiyor. İyice kuru tut canım.
Ebbruc Denizpak ay evet o bile nimet gerçekten, eşimi ikna edersem bende biraz bebiş büyüyünce gidip merkezde kahve falan içmek , hava almak istiyorum ❤️ böyle temiz hava çekmek istiyorum içime bol boll
Ebbruc Hka_hilal aa doğru o vardı değil mi, ben saldım çayıra artık 😂 yiyorum çok abartmadan artık herşeyden kendimi frenliyorum ama biraz
Denizpak Ebbruc arkadaşım doğduktan sonra zaten çık havanı al tatile kesin çık hamama git masaja git ben hepsini yapacağım Allah izin verirse çünkü 2 yıldır yatmaktan sırtım yaşlı kadın sırtı gibi oldu 😁
Ebbruc Denizpak burda zor kız öyle aktiviteler ama yazın tatile gitcem inşallah, doyasıya yüzcem. Bu sene 2 kere zor girdim denize 🥲 hamama masaja gitsem bebeme bakacak kimse yok 🥲
Denizpak Ebbruc yazın büyümüş olur annenler gelirse gidersin Allah’ın izniyle valla bunaldık çok hak ettik iyi bir tatili 😁
Eylul41 Hka_hilal kefiri deneycegim ara ara iciyorum ama hergun degil. Cranberry bende duydum tablet olarakmi alayim toz halindemi