Ebbruc Hka_hilal al al bende alcam sling ilays tan muhtemelen, bebekler öyle çok güzel uyuyolarmış en azından bende o süreçte işlerimi falan yaparım diye düşünüyorum
Hka_hilal Ebbruc aynen ben de o markanınkini beğendim en çok kaliteli duruyor. Evet evin içinde, dolaşırken iyi olur valla 😍
Ebbruc Denizpak ben almıştım korse ama şuan hiç hatırlamıyorum hangisiydi evin bi yerlerinde duruyor , olur mu onu da bilmiyorum 😂
Hka_hilal Tomucuk12 beni vazgeçirdiler biraz önce ben de hepsiburadadan ben de 800’e bulmuştum vazgeçtim 😅
Mdha İyi akşamlar kızlar bir sorum olacak 18 günlük serklajlıyım ama sarı akıntı ve vajenimin içinde beyaz kremsi birşeyler geliyor siliyorum geri geliyor mantar galiba korkmalımıyımmmm
Mdha Tomucuk12 fitil şekilde kullanmıyorum yutuyorum mantar yaptı ilk başta yine fitil şekilde alma dedi doktor bana
Ebbruc Hka_hilal birinde gördüm de bi influencer da kullanıyo sürekli çok güzel görünüyo 🥰 kucağa alıştırma diyenlere inat sarıp sarmalicam çocuğumu 😂
Hka_hilal Ebbruc ay alışsın ya ben onu dört gözle bekliyorum kucağıma alıştırmayacağım da ne yapacağım 😂
Tomucuk12 Hka_hilal valla kullanan herkes cok memnun bende alicam bulundugumuz sitede kapiya koymak yasak bir adet bile olsa kokar
emel16 Hka_hilal @Ebbruc giç korkmayın alın vala kucağınıza inanın sonra isteseniz de gelmiyorlar bnm hep kucağımdaydı buna kucağa alıştı deniyorsa alıştı evet yeri geldi yemek olmadı yeri geldi temizlik eksik kaldı ama inanın hepsi geçiyor Şuan geriye dönüp baktığımda bunları görmüyorum onunla beraber geçirdiğim günler dk ları hatırlıyorum bi iki sene de ev eksik kalsın hiç önemli değil, şuan 5 yaşında her istediğinde alamıyorsunnkucapına :)
emel16 Ebbruc bende öyle kızımda da frenlemeyi öğrendim geç te olsa:) bi arkadaşımda böyleydi aynı şeyleri söyledim dedim ki böyle düşünüyorsun aa evet öyle düşünüyorum dedi eşinde şöyle şöyle demiştir hatta eşine bile kızmışsındr dedim vallahi öyle diyo:):):) ama hala frenlemeyi öğrenemedi öğrenemedim ona :)
Ebbruc emel16 kız ama bu bebeğine de hiç bişey almamazlık yapma, üzülürüm 🥲 ben yine heves ettiğim bişey olursa falan alıyorum ama 0-3 ay için falan baya kıyafet var şuan daha kıyafet almak istemiyorum yerine kitap, oyuncak falan alırım belki
emel16 Hka_hilal tabi ki de alcam kız:) ama gereksiz kullanmayacağım şeyleri almayacağım az ve öz alacağım kız öyşe şeyler almışım mi kızıma hiç giymeden küçülen ya da bi sefer giyip daha gidemediği çöl olan o kadar şey var ki:)