Ebbruc Hka_hilal hemde nasıl 😂 salonda tv var en azından açıyorum müge anlı falan izliyorum psikolojimi bozuyorum 😂😂
Hka_hilal Ebbruc agahahhah ben de habire video izliyorum bi de bi tane saçma bi program var gelin evi tahammül edebilirsem izliyorum 😂😂😂
emel16 @Ebbruc @Hka_hilal ay yok ya bana da yatak odası iyi geldi :) hastaneden geldiğim gibi orda yattım alıştım galiba şimdi akşamları çağırıyorlar gelsene burda uzan yat diye ıı ııh koltukta rahat edemiyorum vala biraz oturup bşraz uzanıp falan geçiyorum yerime 😂
Hka_hilal emel16 ben yok ya yatak odasını pek sevmiyorum. Rahat ama iki yer arasında fark olunca psikolojik olarak da sanki bi yere gitmişim gibi hissediyorum 😂
Ebbruc Hka_hilal ayy hiç sevmiyorum öyle programları, çeyiz falan gösteriyorlar gereksiz yere eleştiri yapıyolar falan cinnetlik 😂
emel16 Hka_hilal aynen aynen odadan odaya gezip şehirlerarası gezi yapmışız hissi :):) ah ah hayırlısıyla bi biteydiler:)
emel16 Hka_hilal evet az fazla otursam annem eşim hemen sen bşraz fazla mı oturdun sen bşraz fazla mk ayakta kaldın 😂gerçekten zaman çabuk geçsin güzel gğzel haftasında doğsunlar da eski hayatımıza geri dönelim ya:)
Hka_hilal emel16 inşallah inşallah evde durmazdım sürekli tek de olsam kesin gezmeye giderdim ☺️ allahım bizi bebeklerimizle gezdiğimiz o güzel günlere kavuştursun 🤲🏽💕
Hka_hilal Ebbruc hem de nasıl yalandan çirkef olun demişler iğrenç iğrenç konuşuyorlar gülüyorum sonra tahammül edemeyip kapatıp telefonla uğraşıyorum 😂😂
emel16 Hka_hilal bende öyleeeee geçen öyşe dedim eşime vallahi koyucam arabaya tırım tırım gezicem :):)) amiiiinn hepimizi inşAllah
Hka_hilal emel16 ben araba kullanıyorum hastaneye giderken. Benim eşim daha yeni ehliyet aldı ben 12 senedir kullanıyorum o yüzden hala ben kullanıyorum 😂😂
emel16 Eveeeet sevgili serklajlı annelerim, bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız , yeni güne merhaba, 26+3 den selamlar :):)) kaldı 95 gün :)
Ebbruc emel16 ay bende de 99 yazıyo ama tabi o 80-85 falan muhtemelen sezeryandan dolayı 🥲 bizde yarın 26 olcaz 🥰
emel16 Ebbruc aynen programda 95 yazıyor da sezeryan olursa daha erken olur zaten 95 i görmeyiz:) normal olursa da 40 haftaya göre 95 gün kalmış oluyor normalde de daha az kalma ihtimali var :) belki 39 da doğacak :) kızım 39+0 da doğmuştu
Ebbruc emel16 benimki kesin sezeryan olacağından 38.haftada alınsa bi 85 i vardır 😂 sağlıkla gelsinler 🥰🙏🏻