Denizpak Ebbruc değer valla gören olduysa normal bakar ama gözü iyi değildir belki bilemezsin nasıl baktıklarını ama hava da sıcak bir tam sogumadi oda mayistiriyor insanı gideceksen şöyle elini yüzünü yıka bir toparlan git yarında ordaysan eğer bugün dinlen yarın git durumuna bak bakalim 😁😁
Ebbruc Denizpak yok kuzum eve geçerim akşam kalamıyorum ben burda rahat değilim hiç, şimdi de uzandım tansiyonum düşmüş biraz. Mağazaya gittiydim ordakiler gördü belki ondan böyle düştü enerjim hiç bilmiyorum, bugünde aksine hava sıcak burda
Zeynepp23s Hka_hilal hayır sadece oksapar ve progestan ağızdan alıyorum bugün sordum hatta sancı olmaması için ilaç önerir misiniz diye nstye gönderdi orda da sancı çıkmayınca gerek yok dedi ama olmayacak diye bir şey var mı diyemedim
Hka_hilal Zeynepp23s sancı yoksa kullanmana gerek yoktur ki bence sancın olursa doktoruna yazarsın o seni yönlendirir. Yokken ilaç kullanmanın da bi anlamı yok. O yüzden sen boş yere stres yapma şuan streslisin ama gerçekten hiçbir şey yok stres yapacağın.
Denizpak Ebbruc aman aman başka zaman gidersin artik eve gidene kadar uzan güzelce hava sıcak ondan düşmüştür tansiyonun azıcık dolaninca bile artık yorucu oluyor oda etkilemiştir uyu istersen az iyi gelir 😘
Ebbruc Denizpak uyudum da artık kendi yatağım hariç nerde yatarsam kollarım uyuşuyo ya sizde de oluyo mu sürekli uyanıyorum
Hka_hilal Nurtanesi89 süper kontrol ve muayenede neden Aytaç hocayı tercih etmedin. Ben muayenede de kendi doktorum ve Aytaç hocaya birlikte gidiyorum. Ayda 1 Aytaç hoca kendi doktoruma 10 günde bir
Hka_hilal Nurtanesi89 Acıbadem Atakent’te İftihar hocaya gidiyorum. Aytaç hoca önerdi ve çok memnunum
Zeynepp23s Hka_hilal sizlerden sonra biraz daha rahatladım ya iki kayıp olunca ister istemez her şeyi takıyorum kafama bu da iyi birşey değil biliyorum yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil
Hka_hilal Kızlar tinylamb’de indirim var. Çok güzel organik bebek kıyafetleri oluyor. Ben hastane çıkışı oradan almıştım şimdi de iki tane mini set aldım. Bakmanızı tavsiye ederim inanılmaz kaliteli ve yumuşacık ürünleri var 😍
Tomucuk12 Ebbruc aynı seyelrınhıssedıyoeuz canım daha hamılelık boyınca sıyah camasır gıymedım korkudan .. zatwn adalata cok guvenıyorum dr söledım tamam bırak dedı bıraktım
Ebbruc Tomucuk12 evet bende adalata güveniyorum çok şükür hiç sancım falan olmadı bu zamana kadar , inşallah güzelce ilerletcez sağlıkla alcaz kucağımıza kuzum 🥰
Tomucuk12 Zeynepp23s kız neyını canımı sıkıyosun benım bı 25 olup bı 33 arrık uzunluk okdr onemlı deıl bu dınamık bısey uzalır kısalır kafama takma artık dikişin var senın
Denizpak Ebbruc valla benim heryerim uyuşuyor bende duşa girdim biraz krem sürdüm çatlaklara bugün bunalttı beni hava herşey valla bugünü sevemedim 😁
Hka_hilal Ebbruc öyle oldu valla 😂😂 valla dün ufak tefek alez malez diyordum ya her şey bitti artık bi tane şey kalmadı çok şükür 🤲🏽🤲🏽
Ebbruc Hka_hilal oyy iyi yaptın kuzum, kafan rahat olur en azından artık. Bende e bebek indiriminden pamuk, süt kaşığı, biberon deterjanı falan aldım . Anne bebek çantası almadım hala , alez falan duruyo hallederim onları da önümüzdeki ay bitiririm
Hka_hilal Ebbruc aynen kuzum bitirirsin bi şey kalmamış zaten 😘 Zara’da çok güzel bi anne bebek çantası var ben onu baya beğendim bi bak istersen. Ben almıştım ama bunu da değişiklik istediğin zaman için alcam gibi linkini ileteyim de bi bak https://www.zara.com/share/kapitone-bebek-bakim-sirt-cantasi-p11571330.html?v1=380653527&utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil
emel16 Zeynepp23s ah ah burda neleri neleri kafaya takıp rahatlatıyoruz birbirimizi bilsen:) belki de hamileliğin normali olur ama serklaj olunca daha bi tedirgin oluyo insan hele de kayıplar varsa onlar daha da tedirginlik yaşıyor Allahım hepimizin yardımcısı olsun
dabaxy Zeynepp23s Al benden de o kadar ameliyat olduğum hafta öyle şeyler okudum ki dedim bu psikoloji ile ben çok yaşamam sonra buradaki arkadaşların yazdıklarını ve enerjilerine şahit oldum öyle güzel toparladım ki hep dualarımdasınız
Hka_hilal Zeynepp23s hepimiz en ufak şeyi takıyoruz. Ama şuan senin takacağın bi şey yok boş yere kuruntu yapıp kendini strese sokma güzel gidiyor sürecin o sürecin daha güzel gitmesi bizim elimizde