Sedackk Kızlar bebişleri doğunca yatırmak için ne aldınız oda takımı yaptınız mı yoksa yanınıza şimdilik sadece beşik mi aldınız ben çok kararsızım bi dolap almam lazım bizimkine sığmaz hemde temiz ve düzenli bir dolabı olsun istiyorum onu aldım diyelim beşik olarak sepet beşik alıp 6 ay onda yatırıp sonra dolap aldığım odaya montessori alıyım orda yatsın diyorum ama oda ta salonun içinde kalıyor bizimki evin en başındaki oda arada çok mesafe var 6 aylıkken o şekilde yatabilir mi sizce napöalıyım lütfen fikir verin sizler nasıl bi yol hazırladınız bebişlwriniz için fikre çok ihtiyacım var 33+4 üm ve ortada hala hiçbşryi yok bu duruma kadar veremediğim için😔😔
msrrf Sedackk benimkinin sadece sepet besigi var bi de kendi dolabimdan 2 3 raf ve cekmece ayirdim. yazin gonlume gore gezip yapicam odasini .
Burcu35 Sedackk yatak odamıza altında çekmeceli olan beşiklerden aldım. 6 ay için oda ayırmak bence erken yine sen bilirsin tabi canım. Salonada portatif beşiklerden aldım salondaykende oraya yatırıcam
Fatmanaz Sedackk canım ben kızıma bi oda aldım oturma odasına da sepet beşik aldım gündüz sepet beşikte yatar daha çok küçük olacak ilk doğduğunda zaten geceleri yatak odası içinde bi sallanan beşik aldım onda uyutacağım 8 aya kadar onda uyur diye düşünüyorum sonrada yatak odası ve çocuk odası Yanyana zaten gece ışığını açarım duyarım sesini ağlarsa diye düşünüyorum
Buss1906 Sedackk bizde aynı soruları çok düşündük ilk çocuğğmuz ve bu oda eninde sonunda alınacak diye düşündük o yüzden almaya karar verdik hem herşeyi derli toplu olur hem de bebekli halde yok odasını temizle eşyalarını yerleştir uğraşmak zor olur diye hazırlamaya karar verdik. İlk 6 7 ay için 50x70 anne yanı kademeli ahşap beşiklerden almayı düşünüyoruz. Sizin odanızın uzak olması kötü olmuş ama bunu kamera telsiz vs gibi aletler ile halledebilirsinniz nacizane fikrim
tesbihlibebek Merhaba canım bende bu konuyu çok düşündüm valla son karar olarak oda yapmaktan vazgeçtim şuanlık en azından 1 buçuk sene kadar odamda tek kapaklı dolaplar oluyor bi tane ondan alıcam kendi dolabımla birlikte bebeğe o şekilde kullanıcam yatak olarakta çilek odasında bi tane beşik görmüştüm sepet değilde bu yatağın yanına sabitlenenlerden çok büyükte değil gayet her alana sığabilecek model en azından iki yaşına gelince falan ayrı kalabileceği güzel bi oda dizayn ederiz inşallah 😂 çok karışık anlattığımı hissediyorum
Buss1906 tesbihlibebek merhaba bende o beşikten alacaktım sonrasında gezdiğim mağazalarda aslında çilektekinin çokda kalite olarak farklı olmadığını gördüm .. bikaç mağazaya daha baktıktan sonra n11 de babycom diye bir satıcı var aynı beşik orada 570 tl şu an zaten kısa süre kullanacağı için arada farkı başka bi ihtiyacında kullanmak istedim nacizane mağaza puanıda 100 puan sizde bi inceleyin derim
Sedackk tesbihlibebek canım bu şekilde de çok mantıklı o beşikleri ben nerden bulabilirim bi baksam 🤔
Sedackk Burcu35 canım bencede erken aslında ama sepet beşiklerde en fazla o döneme kadar yatabiliyor sonrası için mobilya beşşk sonrası içinde montossori almak biraz masraflı geldiği için sepetten ayırıp direk montossori siye düşündüm ama erken olsuğunun farkında olduğum için bi türlü içime sinmşyor ve işin içinden çıkamıyorum 🙄
tesbihlibebek Buss1906 aa fiyatı çok iyiymiş ama ben daha 16 haftalığım 4 ay sonra falan alırım diye düşünüyordum yinede bir inceleyeyim çok teşekkürler 😘
Buss1906 tesbihlibebek evet bende neredeyse çilektekini yılsonu indiriminden yararlanmak için almak üzereydim ama iyiki almamışım .. benimki 24 hafta ama fiyatını ben takip ediyorum hep aynı almak istediğiniz zamanda aynı olur fiyatı .. hepsinin tekstili zaten kalitesiz oluyor ben içine reflü yatağıyla yatırmayı düşünüyorum süngeride ince oluyo çünkü.. sağlıkla alın kucağınıza inşallah bebişinizi 🤲🏻❣️🙂
Sedackk Buss1906 evet aslında bizde nasılsa oda yapılacak diyerek çıktık yola ama herkesin farklı bi fikri var ve kafası karışıyor insanın 🤷🏻♀️ Odanın uzak olması kötü oldu dediğin gibi telsizle falan halledebilirim diye düşünüyorum ama belki doğduktan sonra fikrim değişcek erken gelcek ayrılması için o zamanda yatak odasına sığacak daha uzun süre yatacağı başka bi beşik alıcam ki onda da en fazla 1 sene yatırırım çünkü en geç 1 buçuk yaşlarında montossori yatakta odasının ayrı olmasını istiyorum ve bu şekilde çok masraf olucak🙄 acaba direk park beşik mi alsam diyorum görüntü olarak iyi gelmiyor ama doğduğundan 4 5 yaşına kadar yatma imkanı var 🙄🤔
Burcu35 Sedackk haklısın valla bizimde çocuk odası uzakta bende tereddütte kaldığımdan 3 yaşına kadar yatabileceği beşik aldım. 2 yaşından sonra oda yaparım diye düşünüyorum yatabildiği kadar yatar sonrada odasına geçer
Htccprz Sedackk Ben oda takımı aldım canım büyüyen beşikli,yanıma da anne yani ahşap beşik aldım 1 yaşına kadar yatabilecek büyüklükte sonra da odasına geçer diye düşünüyorum,hayaller böyle ama hayatları bilemeyiz🤩🤗
Buss1906 Htccprz siz 60x120 mi aldınız acaba bendde büyüyen tarz oda alacağım için küçük bişe istiyorum 50x90 alacağım 1 yaşına kadar yatamaz diye düşünüyorum ama
tesbihlibebek https://instagram.com/cilekodasi_pendike5?utm_source=ig_profile_share&igshid=1gi136rp5svk Bu sayfada 9. Gönderide bahsettiğim beşik var canım çoğu mağazada bu modeller çıkmış zaten
tesbihlibebek Buss1906 sağol teyzoşu 😂 hepimizin ki inşallahh sağlık sıhhatle gelsin hayırlı evlat olsun amin 🙏
Sedackk Burcu35 Burcu35 3 yaşına kadar yatabileceği hangi beşiği tercih ettiniz park yatak mı mobilya beşik mi acaba