Sevm14 Arkadaşlar size birşey danısmak istiyorm bir kişin numarasını biliyorm tlefnma kaydttm ismi biliyorm ama soyism blmyrm oyüzdn instgrm bulamıyorm telefn numarasındn instagrm bulablrmym
Sila41_ Sevm14 yardımcı olabilirim istersen numarayı yaz buraya ben kopyalıyım sil bulmaya çalışıp atarım sana sonucu
seyma0661 Sevm14 numarasını instagrama yazmayı denediniz mi? Bide rehberi instagrama bağlayıp kişileri eşitlersen çıkabilir
Nananan Mom_185 Ymrtsy Sila41_ kızlar peki direk şöyle sorayim benim eşimin Eski eşi benim numaramı bir yerden bulmuş benim numaram da eşimin adına Eşimin adına olan numaralari bulma ihtimali varmı yoksa birinden mi almış numaramı
Sila41_ Nananan yok eşinin üstüne olan numaraları bulması için anca mesela turkcell li ise mağazaya gidecek de tanıdık bulacak da sistemden bakacak ama onda bile eşinin telefonuna kod geliyor öyle giriliyor sisteme diye biliyoum yani imkansız birinden almıştır
Nananan Sila41_ bu 118 80 fln varya ordan bulabilir ki acaba Başka işi yok uğraştığı şeylere bak k…' nin ya tövbe yarabbim
Nananan Mom_185 iki seçenek var biri o şekil buldu diyeride eşimin ailesinin içinde bı kalleş var yoksa başka yolu yok
Livelyy1 Nananan ordan bulması için numaralara açık olması lazım canım mesela benimki de eşimin üstüne 118 80 den biri eşimin numaralarını sormak istese otomatik olarak kapalı olduğu için bilgi verilmiyor gizli diyor