Esrabak Melekanneler ılık duş al 🧽 krem sür 🤔soğan duydum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum 😔ayy çok zor bi acı allah yardım etsin ben valla bebeklerimde topuklarımı yere vurarak emzirirdim 😔
eveb19 Melekanneler geçen gün böyle birşeye denk geldim ama faydası varmıdır bilemiyorum dene istersen https://www.instagram.com/p/Bsx2SHbnkYB/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=9nsenrgt2027
Melisakoca Evicap kapsül 100 diye bi vitamin var hap şeklinde onu al iğneyle patlatıp göğsüne sür günde bir iki kez yaraları toparlar. Bi de ayva çekirdeklerini kaynatıp suyunu pamukla göğsüne sür o da iyi geliyo
Esrabak Melekanneler 2 3 güne geçti ama benide öldürüp geçiyordu valla öf çocuk emdikçe sanki göğsümdeki damarlar ağzına geliyomuş gibi oluyodu 😔
Mervemim Ya gögüs uçları var emzirme ucu memeye takıyorsun kuzenim ilk ay o ucla emzirdi sonra gögüs alıştı mı ne okdu bilmiyorum yavas yavas cıkardı o ucu o uçlardan alabilirsin
Yildizozlem Bende hamileyim arkadaşım bana aklında olsun tahinin üstüne çıkan kendi yağı varya onu sur demişti umarım Sana da fayda eder o onu kullanmış