Zeynep011 Anadolu yakasında hem iyi bir insan hemde iyi bir hekim olan kadın doğum doktoru arıyorum var mı memnun kaldığınız ? Özellikle kadın tercihim
123gyb Zeynep011 medipol Çamlıca Leyla alakbarova ya gidiyorum çok güler yüzlü her detayı tek tek açıklıyor
Selin3434 Zeynep011 hem devlet hastanesi hem özel takipliyim 3. Gebeliğim çamlıca medipol Zeynep akcoltekine gidiyorum
Sazenin Kurtköy lokman hekim Fatma Bilgiler’e gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim ✨ doğum paketi satın aldım İstanbul fiyatlarında gayet iyi 43.500 . Hakkında kötü tek yorumu yok ve yaşı da büyük tecrübeliyim bir doktor
BusraGurdag Yüzyıl Hastanesi-Hale Kayıran doktorum çok memnunum ilk çocuğumda da oydu, normal doğum yaptım şuan 2.ye hamileyim yine aynı doktora gidiyorum.
Glnrskr BusraGurdag Ben de hale hanıma gidiyorum kaç haftalıksınız şu an. Neredeyse bütün çevrem hale hanımda doğum yaptı 😃
Glsasl Teacherr merhabalar bende Halide hanıma gidiyorum yorumlarda kötü denildi ama kendisi gayet ilgili acaba siz onda doğum yaptınız mı tecrübenizi anlatabilir misin Halide hanım hakkında çünkü kafam çok karışık
Teacherr Glsasl ayy halide hanıma kim kötü diyor ya😅 gayet ilgili tatlı bir doktor işine de oldukça titiz bence. Risk almayı sevmıyor ben lades sevmem zaten diyor. 30 haftalığım gauet memnunum