Endoplazmik Ruumis ben 12 oldum 12 de söylemedi mi tahmin canim ben de meraktayım 13 te kontrolüm var
Seymanurguven65 Ruumis Bizde 14+5 iz Allah nasip ederse öğlen cinsiyet için gideceğiz bilmiyorum gösterir mi çok çok heyecanlıyım bir oğlum var birde kızım olmasını isterim Ama tabi ne gelirse Allahtan sağlıklı olsunlar inşallah 🙏🏻
gunom Çoğu kişinin belli oluyor biraz bebeğin poziyonuna bide doktora ve cihaza bağlı. Biz 19+1 hala öğrenemedik ay sonu detaylı da inşallah. Öğreniriz 🤲🏻
Aleyna_Yilmaz Bebiş ne zaman isterse 🥰 biz 20 haftalığız hala bellı değil sürekli totosunu göstermeyi tercih etti 😁
gunom Ruumis evet ben bu haftaya kadar hep bir merakla heycanla gittim öğrenirim diye ama öğrenemedim umudum ay sonundaki detaylı ultrasona kaldı artık. İnşallah sende hayırlısıyla öğrenirsin 💜
Seymanurguven65 Ruumis uygulamaya geç girmişim kusura bakmayın lütfen yazdığınızı ancak görebildim erkekmiş bebeğim tam 15. Haftada net bir şekilde söyledi doktorumuz İstanbul Esenyurt esencan daki Ayhan beye gittim bu kez