Madamelf Kızlarr 9 aylık süreci iyi kötü sizlerin hikayelerini okuyarak acısıyla tatlısıyla geçirdik yarın sabah 8 de sezaryene giriyorum dualarınızı eksik etmeyin 😍🥹 çok heyecanlıyım hepimizin sağlıkla bebeklerine kavuşması dileğiyle 🧚♀️💕💕
Emos42 Madamelf Rabb’im sağ salim kavuştursun sizi 🤲 benim de 15inde bende bir çok heyecanlı bir çok sakinim ruh halim karışık 🤭
1Anneadayiiii Madamelf Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah sizi 🤲🏻 pozitif doğum hikayenizi okuruz bizde 😍
2mnnosanne123 Madamelf sağlıcakla alın kuçagınza🥰bende 18 inde ins okadr zamn gecti bu kısacık süre geçmeyecek gbi😂
Madamelf Emos42 evettt heyecandam uyuyamadım bir türlü kalbim küt küt 😍 sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimizz 🥹🥹♥️
Sekerkutusu Madamelf ayyy hadi sağlıcakla al bebeğini kucağına 🙏 benimde 6 haftam kaldı 🤍 şimdiden heyecanlıyım senin heyecanını tahmin bile edemiyorum 🙏 sezeryan sonrası deneyimlediklerini paylaşmanı isterim. Bende sezeryan olacağım planlı. Hadi bakalım anniş güzellikle al bebeğini kucağına 🙏🙏🥰
Madamelf Sekerkutusu zaman su gibi akıyor cidden ne zaman bitti bu şafaklar anlamadım 😇♥️korku vardı yerini heyecana bıraktı şimdi sağlıkla gelsin yavrularımız 🙏🙏😇😇
Sara_bebek Madamelf bende oyle olmuştum gece sabaha kadar heyecandan uyuyamamiştim sabahta gozlerimin içi kip kirmiziydi hatta fotograflarda bile gozlerimin kirmiziligi belli oluyordu asla uykum gelmiyordu. Hayirli olsun sağ salim kucaginiza alin bol bol fotograflarini cekin sonra pişman olursunuz keşke hastahanede bir suru resmin cekseydim diye ☺️🥰🥰♥️♥️
Madamelf Sara_bebek ilk kez yaşayacağımız heyecanlar olduğu için ayrı güzel sanırım 😇♥️ doğum fotoğrafçısı her an yanımızda olacak güzel anları yakalayacağız inşallah 🥹 her anın tadını çıkarmaya çalışacağım sağolun ❤️❤️❤️
Madamelf Sara_bebek evet doğdu birbirimize alışmaya çalışıyoruz benimde ilk gün yara yerlerim çok acıdı ama bugün daha iyiyim bebiş ilaç gibi geliyor darısı sizlere arkadaşlar ♥️♥️🥹
Sara_bebek Madamelf cok şukur 🙏 ben bir kez yaşadim o hisleri 5 ay sonra ikinci kez yaşiycam Allah nasip ederse. Evet 2 gun dikişler cok zorluyor 8 gune tamamen toparlanicaksiniz agri sizi hicbirsey kalmiycak