tazecikanneee Cismmpoyraz48 yandım yandım ah ki ne yandım siz doğurur bebekleri pışpışlarsınız ben başlarım burda o zaman 😂😂😂 DOĞMUYORDU,GELMİYORDU BU ÇOCUK diye 😂
Cismmpoyraz48 tazecikanneee Valla hiç belli olmaz belki de sen dogurursun bizden önce bizimkilerin keyfi yerinde nasıl olsa 😂
worin Cismmpoyraz48 yarın bi gideyim bakalım nolcak😂 karnımın da düşmesi gerekiyor ama hiç düşecek gibi değil daha kanala girecek bu çocuk ama ohoo Allah bilir ne zaman
Merve71 worin ayy bi an kendim yazmışsım gibi hissettim 😂😂 Bende ayniyim.sadece ilişki ve sıcak duş ta var bende ek olarak 😂😂 su an kasılma var hissediyorum ama dogurmak için değil belli 🙄
Melikeb19 worin valla doktorum bana emekle demişti ben tansiyon troid ve plesenta yaşlanması yüzünden bebek sıkıntıda diye suni sancıyla doğurdum ama illaki bir bildiği vardır denemekte fayda var bebeğim kanalda değildi ama normal doğum pozisyonundaydı kendini yormadan tuvalete oturur gibi eğil kalk sonra da bebek gibi emekle bebeği aşağı iter sancı yapar demişti hurmayı da tavsiye etmişti 😍
Cismmpoyraz48 Hafizeipek Cıksada işe yaramıyor işte boşa zaman kaybı onlarda 😂 ocak anneleriyiz derken şubat anaları olup çıkcaz anlaşılan 😂
Hafizeipek tazecikanneee valla artık 40. Haftada insanda bir ağrı olur bir akıntı olur anlamadım ben de hamile değil miyim acaba ben 😂😂😂
Minikdunyam worin hepimizin aklında bu soru ve milyonlarca cevap 😂 sanırım vakit saat geldimi olacak o iş
Puhukuzusu worin Bunlara ilaveten, doktorum Squat hareketi (eğilip kalkma gibi birşey) yap dedi, ben de 38.haftadayım