worin Kızlar doğumu tetiklemek için neler yapılabilir? -yürüyüş yapıyorum -pilates yapıyorum -ahududu çayı içiyorum -hurma yiyorum günde 3 tane Sabırsızlanıyorum artık çooook, başka ne yapabilirim😂🙄
Laayla worin aramıza hoşgeldiiiin❤️ canım ocak bebekleri doğmuyor çok şaapma biz de bekleyenler arasındayız🙄😂
Figennn worin Canim hurmayi kacinci haftada basladin yemeye 34+5 olduk gecen gun yedim snra korktun erken die
RabiaRabia worin bir sandalyeden destek alarak oturup kalkmak ( Squat) Merdiven inip çıkmak diyorlar Bu arada doktorum bana normal zamanda günde 3 hurma yiyebilirsin Doğumu tetiklemez ama 10 tane de yememelisin dedi
Cismmpoyraz48 worin Ben kendi haline bıraktım artık gelmek bilmiyorlar hiç birşey yapmıyorum ne squatlar ne yürüyüşler yatana kadar squat yaptım 39+3 ama yok 😀
worin Laayla 😂😂 dündendir kasığıma ara ara adet sancısı gibi ağrı giriyorum ama bilmiyorum🤷🏻♀️ bari açılmam olsa da doğum sancısı başladığında 0 açılma ile başlamıyayım diyorum😂
Laayla worin valla yapmadığım şey kalmadı gelmiyor keyfini bekliyorum küçük hanımın🐣🐣 her nasip vaktine esirdir diyip kendimi motive ediyorum😂
tazecikanneee Laayla @Cismmpoyraz48 @worin Allaaahh ben sizi gördükçe tırsıyorum bende bu kadar beklicem mi diye 😂 38de gel diyorum ona insallah dinler daha 33+2yiz😂
Cismmpoyraz48 worin 39+3 😔 nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum Soguklarda yürüyüş yapcam die hastalar oldum yok banamisn demiyor gelmiyor evde artık squat merdiven onlara verdim kendimi 36 da başladım artık bsy yapmamaya karar verdim. Inşallah sen 38 de alırsın bebisini bekletmez fazla bizden önce yazarsn artık hikayeni bu gidişle 😁
worin Laayla çocukların yüzde 70‘i 37-39 hafta arası geliyormuş ama:) kafamız aşağıda kilomuz 3250gr 😂 gelmemesi icin bir sorun olmamali aslinda🙄🤷🏻♀️
Laayla worin yaaaaaaa o öyle olmuyor canııımmmmm 😂😂😂😂 hayaller hayatlar 😂😂 kız bebek 10 günü beklemez diyolardı benimki dibini bile sıyıracak😂
worin Laayla erkek bebek de geç gelir diyorlar umarım ters köşe yapar bizimki de😂 doktoruma sordum bu kız erkek bebek olayını istediklerinde geliyorlar yok öyle bişe dedi😂
Cismmpoyraz48 Laayla Aynen valla 38 de gelir diyordum kız beklemez dediler ama yok boşuna ümit etmişim 😂 bende yatıp dinlencem artık doğuma haricıcam enerjilerimi 😂