Balkokulum11 Kızlar pik olmuş mu sizce? Bugün sabah değerlendirdik , doktorumuz bugün başlayıp bir gün ara ile ilişki yapın dedi .
adatuna Balkokulum11 evet pik olmuş ben 2 gün üst üste yapıp 1 gün ara verip gebe kalmıştım Ayrıca üst üste birlikte olmak normal erkeklerde spream kalitesini düşürmüyor
Havanur68 Balkokulum11 pik olmuş bugün değerlendirdiysen yarın da değerlendir 3 4 gün değerlendir her gün 1 kere olmak şartıyla
Balkokulum11 adatuna bilemedim şimdi doktorumuz da bir gün ara ile yapın dedi yarın da yumurtlama günüm ne yapacağımı şaşırdım
Gzde_defne Balkokulum11 ben gün aşırı olacak şekilde gebe kalmıştım ama bizde sperm sorunu da vardı.sizin yoksa yarın da değerlendirin ya da doktorunda dediği gibi yarını boş gecin.
Sila41_ Balkokulum11 hayır hayır ara ver mutlaka bu sabah yapmışsınız ya yarın bekleyin diğer gün sabah yine olsun ilişki sabah uykudan kaltığınızda sperm de yumurta da daha kaliteli oluyor ben bu şekilde hamile kalmıştım kayıp ile sonuçlandı ama oldu sonuçta
Eesraaa34 Balkokulum11 sperm vücutta 2 gün kalıyor yumurtlama olursa 2 gün içinde zaten karşılaşıyorlarmış benim doktorum öyle demişti
Balkokulum11 defnevedoruk benimde dün yaptım hiç koyulaşmadı bugün de yapayım ne olacak ki dedim pik oldu, sizin de yarın pik olur inşallah 🥹