Meltem44 kubb amın tşk :) soğan kürünün faydasına gerçekten ınanıyorum umarım en kısa zamanda etkısını görürsün :)
kubb Mevaninannesiii evet bu sabah basladım aksamda içicem biraz midem bulandı ama yapacak bisey yok.:)
Fattmasevinc kubb soğan kürü rahimi temizliyor diye biliyorum bende adet sancım fazla oluyor diye sadece 5 gün yapabildim inanın çok faydasını gördüm
Firdevsyilmaz kubb canım reglin kaç gün sürüyor onu birde kaç günde bir olduğunu yazarsan faydam olacağını düşünüyorum arkadaşım a bu şekilde yardm ettm şimdi 6 haftalk hamile😝
kubb Firdevsyilmaz 6 gun suruyor 30 gun sürüyor eğer düzenli olursam. simdi testere dişki aslanpençesi aldım prof saraçoğlundan prolaktinim 26 çıkmıştı en son canım
Royem62 Firdevsyilmaz canım ben 24 günde bir adrt oluyorum bugün başladım içmeye ayın 1i yumurtlama günüm 1 hafta var işe yarar mı kullanmam
Firdevsyilmaz kubb bu arada bnm de 8 cm kist im vardı bnde farklı şeylerle erittim kisti kürü de kullanmıştım oda denediklermn arasında
Yagnurcann Firdevsyilmaz benim kız kardeşim 2 yıllık evli bir kere kimyasal gebelik geçirdi o zaman soğan soğan kürü kullandıktan sonra hamile kalmıştı. Oda pko hastası Bebek çok istiyor acaba bir daha yapsa olur mu
Milos Firdevsyilmaz canim doktor bana dogum kontrol hapi verdi ben 4 cm kistimi dogal yollarla eritmek istiyorum sogan kurunu basladim sen neler yaptin ne kadar surdu ve hamile misin 😂
Gkhnm97 aylaacetin canim korunmadin demi sen sogan kürünü yaprken sogan rahmi temizliyorya bebek o ay tutunmus bisey olmamis demekki yumurtlama gununde birakmak gerekmiyormu acaba
aylaacetin Gkhnm97 hayır canım korunmadım adet olcam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim bebek tutunmuş 3 aylık olduk bundan öncende düşük yaptım mesela ama o zaman kürle hamile kalmamıştım düşceği varsa düşüyor işte
Firdevsyilmaz Gkhnm97 elbette neden olmasın kist varmı? Son adet tarihin başlangıç ve bitişi? kaç gün sürüyor? ve kaç günde bir oluyorsun bunları söylermisin
Gkhnm97 Firdevsyilmaz canm 30 35 gunde bir oluyor adetim ama gecen ay 8 gun onceden geldi 9 ocakta adet oldum 14 ocakta bitti canm normalde bu tarihlerde olmam gerekmiyordu bn incir havuc kuru yapmistim ondan boyle oldu heralde bu sefer 18 gunde gelmis oldu 6 gun suruyor canm adetim
DiplomaliEvHanimi Firdevsyilmaz 12nisanda kurtaj oldum ilk adetim 19mayis 24unde bitti. Bugun kure bende baslamak istiyorum
Firdevsyilmaz Gkhnm97 cnm hesaplamalarıma göre 27 28 29 ocak da yumurtlama günlerin o günlerde ilişkine temiz şekilde az öz şekilde dikkat edersen müjdeli haberlerini vermek nasip olur inşallah😊
FHKK kubb 15 gün kullan ama canım duyduğuma göre faydası varmış 15 günden fazlası zarar Allah sanada nasip etsin inşallah 🤗
Seymasinancona kubb bende çikolata kisti vardı ıkı yumurtalığımda amelyat oldum ve sonrasında tekrar olustugunu öğrendim 4 cm bu arada hamıle kalmıyodum bende soğan kürüne başladım kontrole gittiğimde kistin yok oldugunu öğrendim ve 3 ay içinde de hamıle kaldım 😊