Esranur98 38+5 oldum yalancı sancılarım çok oluyo kasılmalar bel ağrısı mide bulantım çok ama bi türlü gerçeği olmuyo doğuramıyorum doğurmak istiyorum napmam lazımmm
Minikmucizem21 Esranur98 merdiven inip çık ve ili§ki doğumu tetikliyor diye biliyorum 🤷🏻♀️ yinede doltorunuza sorun ama ben doğum yapacağim gün merdiven inip çikiyordum
rosatue Esranur98 Ufak ufak başladıysa çok sürmez ama stres olmamaya çalışın çünkü 41lere kadar yolu var.
Endoplazmik Esranur98 her şey vaktine esir. Mecbur bekleyeceksin. Sabır. O arada onerim ananas yemek İlişki Ve yokuş cikmak
Hllozclk Bende şuan 36+3 üm tabi şuan doğurmak istemiyorum ama benimde çok sık olamaya başladı sancılarım nstdede çıkıyor bende hissediyorum sizinde böylemiydi acaba erken doğar mı benimki
Minikmucizem21 Esranur98 ben iki gebeligimi de suni sancıyla gebelik şekerim oldugu için 40+1 de doğurdum ben
Zuluss Esranur98 39+4 de akşam hiç bir şeyim yoktu sabah sancıyla uyandım gitdim açılmam vardı 16 saat ağrı çektim doğurdum
RukiyeeeeeeAG Esranur98 kız dur o zaten geleceği zamanı bilir akışına bırak herşeyin tadını çıkar doğduktan sonra o günleri özlüyor insan