Mmeltemh Kızlar 11.haftadayım kanamam oldu düşük tehlikesi var neden olduğu belli değil. Yaşayan var mı ?
Mmeltemh @Sila41_ gittim hemen vajinal muayene yapıldı bebek iyi kalp atışı var çok şükür progestan ilaç verdi bir hafta sonra tekrar gel dedi ama detaylı bilgi vermedi bı kaç gün sonra tekrar gidicem bakalım dua ediyorum inşallah birşey olmaz 🤲
Sila41_ Mmeltemh inşallah inşallah dua ediyorum senin için, bence yarına tekrar başka bir doktora git bende bir kayıp yaşadım allah kimseye yaşatmasın tekrar deniyoruz umarım nasip olur
evoo0 Çok ayakta gezinmeyin surekli yatmaya çalışın iliskiye girmeyin ağır VS kaldırmayın bitki çayı aşırı yeşillik tüketmeyin bu ara kalp atışı varsa düşük değildir risk vardır aman dikkat edin
Mmeltemh evoo0 evet öyle yapıyorum bir düşüğüm var dikkat ediyoruz ama herşey Allah’tan bakalım hayırlısı korkuyla bekliyorum süreci..🤲
Mmeltemh @"Sila41_ Allah razı olsun dikkat ediyorum bakalım kanamam durdu ilaçtan sonra.. benimde bir düşüğüm var Rabbim bir daha yaşatmasın zor süreçler.. inşallah sanada nasip olsun🤲