Deletedmom_72 Kızarıklık var akıntı yok sebebi nedir kızlar çok korkuyorum 2 ay oldu cumartesi günü randevu aldım
bahocum Deletedmom_72 sizinkini bilmiyorum ama paniklemeyin benim tahriş olmuştu yazın kullandığım korseden. Öyle bir şey olabilir mi? Giydiğiniz bir şey falan dikiş kısmına denk gelmiştir belki. Başka bir şikayetiniz var mı
Ftmaa0 Deletedmom_72 benmde öyle ama terleyınce oluyor tahrıs akıntı yok göbek var malum altta kalıyo o yüzden terleme çok, oluyor ondan oluyor benm 3 sene oluyor
Liv3652 Deletedmom_72 terlenildigi ya da banyodan sonra nemli kaldığı için tahriş pişik olmuştur herhangi bir şişlik akıntı da yoksa
Deletedmom_72 bahocum olabilir canım normalde yüksek bel iç çamaşırı kullanıyordum o gün mecbur kaldım ve normal iç çamaşırı giydim o gelmiş olabilir ama insan endişe duyuyor
bahocum Deletedmom_72 haklısınız ben de doktora gidene kadar içim içimi yemişti hatta benim çok yeniydi 15 gün falan olmuştu doğum yapalı. Umarım öyle bir şeydir 🙏🏻
Liv3652 Berivan_sr enfeksiyonunuz olabilir doktorunuzun muayene etmesi lazım bazen cilt üstü ya da cilt altı enfeksiyonlar olabiliyor ilk dogumumda olmuştu