Yagmurakks Dün yalancı sancım yüzünden hastahaneye gittik. Ve bir sorunum çıkmadı açıklığıma bakmak için altan muaynesi ettiler açıklık yoktu. Ondan sonra tuvalete gittikten Sonra parça parça sümüksü birsey gelmiş ama kıvamı koyu ve sümüksü önemsemedim şimdi lavoba ya gittim peceteyle temizlerken yine aynısı gelmiş sizce ne olabilir 37+2 haftalik. Cevap verirseniz çok memnun kalicam
Cismmpoyraz48 Yagmurakks Bende muayne olmak istiyorum artık 39 olduk doktorum bakmıyor 🙈 genelde çatı muaynesinden sonra çoğunun dogum başlıyor sen hareketli ol cnm bol bol fazla sürmez eminim gelir bebisin 😊
Baklava Yagmurakks nişanda olabilir ama buyuk ihtimalle cati muayenesinden kaynakli olabilir. Doktor uyarmisti beni o yuzden kanaman olabilir veya kahve rengi lekelenme filan olabilir demisti. Belki seninkide oyle olmustur
Burcu35 Yagmurakks cuma günü bende çatı muayenesi oldum benim 2 gün boyunca kahverengi akıntım geldi doktorumda olabileceğini söylemişti. Nişan şefaf akıntı içinde hafif pembemsi kan oluyormuş
Camlicagizem Duyduğum kadarıyla çatı muayenesinden sonra kanama olabiliyormuş tabi yinede daha bilgili birini beklemek lazım ☺️ Şimdiden hayırlı doğumların olsun inşallah🙏🏼