merveancl Kızlar kontrole ayda bir gidiyorum özel hastaneye gidiyordum bu arada ama evime hırsız girdi ve büyük kaybım var maddi olarak ciddi sıkıntıdayız. İstanbul gop civarında oturuyorum devlet hastanesi ve doktor tavsiye eder misiniz lütfen🙏🙏
Esrabak merveancl geçmiş olsun canım 😔inşallah fabbim yanlarına koymasın maddi kayıptan çok insan manevi olarak ürküyo ya allah kahretsin böyle insanları evde niye beklettin maddi geleceğini 😔tüh ya allah yardım etsin🙏🏻💐
Ozge1008 merveancl geçmiş olsun canım. Allah bi daha yaşatmasın🤲🏻 Taksim eğitim ve araştırma hastanesi serkan kumbasar, eflatun hanım, selçuk bey. Bu doktorları tavsiye ederim 8. Haftadan beri serkan beye gidiyorum çok memnunum. Diğer iki doktorda çok iyi😊
merveancl Esrabak yarım saatlik bir market alışverişi sadece bilemiyor işte insan gündüz gözüyle yarım saat içinde. Amin Rabbim bidaha yaşatmasın. Kimseye yaşatmasın inşallah
Ozge1008 merveancl ben mevlana fizik tedavi binasına gidiyorum ama yakın zamanda tekrar açıldı karayollarında ki. Doktorun hizmet verdiği bina parantez içinde yazıyo zaten. Hangisindeyse oraya gidersin sende😊