Kaderree Hanımlar Merhaba 🌸 park yatak alacağım ama iki model arasında kararsız kaldım daha önce kullananlar yorum yapabilir mi? Kraft calipso 3 ü 1 arada & Elele madre. Alıp kullananlar yazabilirler mi 🙂↔️
Guzelanne56 Kaderree Elele kalıtesı üstüne tanımadan herseyı dört dörtlük bı marka o ürünün 2 farklı seyını aldım parası az bıle onlara göre
lidyaa30 Kaderree elele bonte 6 in 1 ana kucagi da var ama biz sarjli ana kucagi alacagimiz icin madre alicam dicektim ama bonte nin muzik ve isik ozelligi var sanirim bonte alicam
Kaderree Gokturkmom_ size de yatak geldi mi içinde ? İnceliği nasıl ekstra yatak almamıza gerek var mı
Kaderree lidyaa30 evet ona da bakmıştım ama zaten 2 yaşına kadar kullanması yeterli olur benim için daha fazla ücret ödemek istemiyorum.
Gokturkmom_ Kaderree Ben üst katmanda yatırırken yatak almayı düşünmüyorum yeterli gelir bence sonrasında alta yatırdığım zaman kalın bir yatak alırım
lidyaa30 Kaderree aslinda fiyatlar yine cok uygun ve yeni gordum guncelledim bonte de isik ve muzik ozelligi varmis park olayi olmasi daha cok goturur bizi xl modelini ilerde top havuzu yapabiliriz ya da baska bisey piyasadaki en iyi besik markasi bence
Kaderree lidyaa30 Park yatak olma özelliği Madrede de var ama ışık ve müzik olması benim açımdan olmasa da olur. 🌸☺️ Sadece 2 yaşına kadar kullanabileceği bir yatak olacak en azından kullanacağım zamana kadar sıkıntı çıkarmaması. 🙂↔️