senem-yabaci Betam bugün 34.11 çıktı. Doktor 4-4,5 haftalık teorik olarak dedi. Tamam yani son adet tarihim 28 Ağustos ama 1 aylık olması için betanın daha yüksek olması gerekmiyor mu?
bbaa2805 senem-yabaci ben 35 le öğrenmiştim 4 haftaydı 1 hafta beklemiştim kan vermeden doktora gittim ve keseyi görmüştük
Beyzadrs Ben reglmin geciktiği gün baktırdım 42 çıkmıştı. 5 haftalıkken gittin kese gördü ve haftası ile uyumlu dedi. Betanın hafta ile cok ilgisi olmuyor sanırım. Düzenli artışı önemli
Beyzadrs Canimbalim benim genelde 28 gün döngüm. İki günde bir aynı saatte aynı hastanede beta takip ettim. Ben doktora gittiğimde tahmini 4000 lerdeydi
senem-yabaci Canimbalim 3 aydır regl olamıyorum normal bir şekilde. En son tarlusal kullandım öyle geldi ağustosta
gecegunesim senem-yabaci merhaba acaba ilk beta sonucunuz mu sizin? baya geçikmiş de baktırmış gibisiniz geç döllenme mi yaşıuorsunuz acaba tarihe göre düşük gibi ama geç döllenme ise doktorlar ona göre farazi bır tarih belirlerler.
ikra_selcuk senem-yabaci Benimde suan 4+1 betam 535 cıktı iyi mi kotu mu anlamıyorum doktor birsryin yok diyor ama hafif hafif kan geliyor sizlerde de oluyor mu