Aysezey Emzirirken meme sarkmaması için önerileriniz varmı. İlk bebeğimde baya karnıma kadar indi . İkinci geliyor omuzlarıma koyar gezerim heralde 😫🤔😓
Echanim Aysezey hahaha😀 ben kızımda ilk günler takmadım yeni dogunca sonradan sudyen taktım bundada öyle yaparım
Aysezey Echanim takmayınca daha da sarkar dimi. Bende takmştım ilkinde ama yinede … İşte nasip ne diyim bilmiyorum 🤭
Beybiik Aysezey ilk gebeligimde benimkide öyle oldu maalesef resmen psikolojimi bozuyor toparlayici kullanıyorum ondan bile rahatsızım 🫣 bende ikinciye hamileyim daha ne kadar sarkacak büyüyecek daha bilmiyorum
Aysezey Beybiik benide baya etkiliyo görüntü can sıkıcı. Ama böyle giderse ameliyat falan olurm heralde. Onada çok zor diyolar
Aysezey Femay şaka tabiki dee. Yani sarktı ama karnımda değil 🤭 sadece daha çok sarkmaması için öneri istiyorum
Beybiik Aysezey evet bende düşündüm ama ikinci doğumu yapayım emerse eger emme isi bittikten sonra gidicem doktora devlet yapıyormuş duyduğuma göre ama onlar belirli bi ağırlık üzerini ve gercekten sikinti yaratacak buyuklukteyse yapıyorlarmış diye duydum
Aysezey Femay yok yok öyle aşırı sarkmıyo bide sütten kesince birazcık daha toparlanıyo gibi tam eski halini almasa da. Ama tabi sütün ağırlığıyla bir iki santim daha aşağıda görünüyor malesef 😓
Aysezey Beybiik hadi yaa. Ama şey diyorlar 1 ay kadar yatman gerekyomuş hareket edince çok ağrıyomş falan. Ben yalnızım burda kimsemde yok 2 çockla yapamam gibi. Ama eğer öyle bi deneyimin olusa benide bilgilendir olrmuuu. Aklında kalırsam tabi 🤭☺️🌼
Aysezey Echanim bebek bırak emmeyi biraz büyyünce çekiştiriyor iyice. Bence asıl deforme o zaman oluyo 🤔🤭
ZeynepDuru17 Aysezey benimde üçüncü bebeğim destekli sütyen şeyleri takamiyorum rahatsız ediyor sportif takıyorum bilmiyorum nasıl toparlancak
Aysezey ZeynepDuru17 bende destekli sevmiyorum nefesim kesiliyo zaten ağır bi yük. Gerçekten kim çıkardıysa sütyeni tüm kadınlara zulüm gibi. Sportif olanlarda pek tutmuyo işte yine oldugu gibi sarkıyo bilemedm şimdi 🤔
Beybiik Aysezey illaki bi hastanede kalma iyileşme ve takip süreci vardır o ne kadar bilmiyorum ama insaallah olursam burdan yazar bilgi veririm